Filmpjes

De uitgebreide step-by-steps die je terugvindt in Nail Design Magazine worden stap voor stap gefilmd. Hieronder tref je een greep uit de films die van de step-by-steps zijn gemaakt.

Je kunt de complete unieke duidelijke video's via de Facebook-groep van abonnees ‘Nail Design Magazine Club’ bekijken. Deze video's zijn uitsluitend beschikbaar voor abonnees. Ben je wel abonnee maar nog geen lid van de geheime Facebook-groep? Meld je dan via de Facebook van Nail Design Magazine aan: stuur een privébericht met je postcode en huisnummer en we zorgen dat je toegevoegd wordt.


Nail Design Magazine nr. 3 - 2018
Go blue devil style

Alexandra van der Linden van Indigo Nails Nederland heeft zich voor deze step-by-step laten inspireren door Blue Devil, een van de vele poeders van Indigo Nails

Nail Design Magazine nr. 2 - 2018
Wet on Wet geldesign met glimmende stenen

Het plaatsen van een wet on wet geldesign is eigenlijk al een heel oude techniek, een techniek die Cynthia Pot van Pearl Nails Benelux graag toepast in haar creaties.

Nail Design Magazine nr. 1 - 2018
DressOn winterse romantiek

De passie van Nataliya Kornyeyeva van Korneliya Nailart Designs & Products ligt bij nail art. Maar dan op zo’n manier dat je snel en gemakkelijk een prachtig plaatje kunt maken zonder dat dit teveel tijd kost. Voor Nail Design Magazine laat ze hier zien hoe je dat doet met bijvoorbeeld de DressOn en StickOn.

2017/1 - Vijltechnieken, van lang naar kort

Je klant heeft een leuk feestje van het weekend en wil eenmalig flink uitpakken met lange nagels. Daarna wil ze echter graag snel weer terug naar een voor haar hanteerbare lengte. Uiteraard wil ze niet twee keer in vier dagen een dure en lange behandeling. Christine Roggeveen van Nailcentre Christine laat je zien hoe je een kunstnagel goed in model vijlt en hoe je eenvoudig terug kunt vijlen naar een kortere set. Ook de nail art is hierop aangepast. Snel en makkelijk aan te passen aan de lengte van de kunstnagel. Kijk stap voor stap met Christine mee hoe je dit verzoek van de klant goed aan kunt pakken.