Filmpjes

2017/1 - Vijltechnieken, van lang naar kort

Je klant heeft een leuk feestje van het weekend en wil eenmalig flink uitpakken met lange nagels. Daarna wil ze echter graag snel weer terug naar een voor haar hanteerbare lengte. Uiteraard wil ze niet twee keer in vier dagen een dure en lange behandeling. Christine Roggeveen van Nailcentre Christine laat je zien hoe je een kunstnagel goed in model vijlt en hoe je eenvoudig terug kunt vijlen naar een kortere set. Ook de nail art is hierop aangepast. Snel en makkelijk aan te passen aan de lengte van de kunstnagel. Kijk stap voor stap met Christine mee hoe je dit verzoek van de klant goed aan kunt pakken.

2016/8 - Sprankelende Nailart

Sprankelende Nail Art in warme kleuren.....Met de feestdagen mag je uitpakken met uitbundige kleuren en sprankelende glitters! CND Education Ambassador Mariëlle de Vet mengde voor haar design acryl met superfijne glitters en werkte de nagels daarna af met Shellac. Bij feestelijke nagels denkt Mariëlle niet alleen aan zwart of goud, maar combineerde deze kleuren met warm koper en sierlijke krullen. Kijk s...

Meer lezen

2016/7 - Croco print met chroom

Kristel Heirweg van D'Or Nails laat je in deze step by step zien hoe je eenvoudig een verrassend design kunt maken met een sjabloon. Kristel ontwerpt sjablonen die perfect zijn voor airbrush, maar ook zonder een airbrush toestel garant staan voor hele originele nail art. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en gegarandeerd een succes bij jouw klanten. Een ideale nail art dus voor de salonnagel. Kijk mee met Kristel hoe zij in een handomdraai een mooie croco print aanbrengt met chroom.