Nieuw! Laat als lezer je stem horen

Het nomineren is begonnen!
De Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In negen verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste meest favoriete product.

Deze award voor nagelproducten wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Als lezer kun je via de website jouw favoriete product kiezen. Ook kun je een niet genoemd product van jouw keuze invullen als vrije keuze. Iedere stem die uitgebracht wordt, zorgt er uiteindelijk voor dat per categorie de tien meest favoriete producten genomineerd worden. De nominatierondes vinden plaats tot en met 31 december. In de laatste stemronde van begin 2018 kan alleen nog maar gekozen worden uit de top 10 van genomineerde producten.


Breng als lezer van Nail Design Magazine je stem uit in de volgende categorieën:

1. Beste traditionele acryl product
2. Beste traditionele gel product
3. Beste gellak product
4. Meest innovatieve product
5. Beste colorgel product
6. Beste coloracryl product
7. Beste product voor de verzorging van de natuurlijke nagel
8. Beste nail art product
9. Beste handverzorgingsproduct

beker-10.jpg

Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers' Choice Award 2017, geef je jezelf als gebruiker van de producten een heuse stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als beste product bestempeld te worden door de lezers van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux. Zorg er dus voor dat je meedoet en zo met alle lezers samen een jury vormt voor deze allereerste Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux!

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine. Je kunt dan je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten. Zit je favoriete product er (nog) niet bij? Geef dan jouw favoriete product door via het vrije keuzeveld op het stemformulier op de website.

Alle stemmen t/m vrijdag 31 december 2017 12.00 uur tellen mee. Stemmen die later binnenkomen, tellen niet meer mee.

Lees hieronder alles over de algemene voorwaarden van de Readers' Choice Award.
 

PDF
Algemene voorwaarden Readers' Choice Award 2017
PDF [163.6 KB]
Download (11 downloads)