Beauty Trade Special
Jaarbeurs Utrecht 2018


Ook dit voorjaar is de top van de branche uit de Benelux weer te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op 7, 8 en 9 april 2018 voor het jaarlijkse high quality event voor beauty professionals;

Beauty Trade Special.

Een beurs waar je je actuele vakkennis kunt verbreden, inspiratie kunt opdoen of de meest aantrekkelijke deals kunt sluiten met vooraanstaande leveranciers. Of wat dacht je van het ontmoeten van gelijkgestemde collega’s uit binnen- en buitenland.
Met een kleine 15.000 bezoekende beauty professionals en 170 vooraanstaande exposanten werd Beauty Trade Special vorig jaar een uniek evenement waar iedereen met een uitstekend gevoel op terug keek. De verwachting is dat dit succes dit jaar wordt overtroffen!

De plek waar je moet zijn
Het kloppend hart van de beurs wordt wederom de dynamische beursvloer, dé plek om de nieuwste producten te ontdekken en uitstekende deals te sluiten. Een ander belangrijk en gewaardeerd onderdeel zijn de kennistheaters. Daar vind je begin april een uitgebreid programma van boeiende vakinhoudelijke lezingen en presentaties door experts op hun vakgebied.
De theaters zijn slechts een van de vele hoogtepunten die dit jaar met 25.000 vierkante meter beauty beleving groter en completer is dan ooit. Het is dé plek om goede zaken te doen voor een succesvol voorjaar. Alle exposanten vind je op de website.

Wie de voeten even rust wil gunnen, kan een plekje zoeken op een van de diverse beauty terrassen; tijdens een lekker hapje of drankje kijken en luisteren naar inspirerende demo’s binnen verschillende thema´s.

Highlight: Professional Beauty Product of the Year
De verkiezing van het Professional Beauty Product of the Year belooft één van de hoogtepunten te worden. Tijdens de beurs kunnen de bezoekers via de beursapp stemmen op een aantal producten die een vakjury heeft genomineerd in verschillende categorieën. De winnaars worden 22 april 2018 bekend gemaakt, tijdens de feestelijke gala-avond van de Beauty Awards 2018. 


Speciale beurs App
Als je inlogt op de beursapp heb je meteen al je praktische zaken bij de hand, zoals je e-tickets. Kun je die ook niet vergeten! In de App kun je ook aangeven naar welke lezingen je zou willen. Je krijgt dan een berichtje voordat ‘jouw’ lezing begint, zodat je zeker weet dat je niet te laat komt. Verder vind je in de App de complete beursplattegrond, waarop je makkelijk kunt inzoomen. Zo vind je gemakkelijk de weg naar alle stands of activiteiten van jouw keuze.


Beauty Trade Special
Jaarbeurs Utrecht – Hallencomplex
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Zaterdag 7 april van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 8 april van 10.00 – 17.00 uur
Maandag 9 april van 10.00 – 17.00 uur

Wil jij er zeker bij zijn? Bestel dan snel je kaarten online via www.beautytradespecial.nl. Wanneer je daarbij je Kamer van Koophandel nummer invult, krijg je een aantrekkelijke korting en betaal je slechts € 12,50 per persoon. Je kunt dan ook meteen een aantal zaken regelen, zoals een parkeerkaart of een heerlijk horeca-arrangement.