Benelux kampioenschap Vakbeurs Hardenberg

Op zondag 27 mei 2018 tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg, wordt het Benelux Kampioenschap Salon Succes 2018 georganiseerd door Het Nagelgilde.

Deze wedstrijd staat open voor iedereen woonachtig in de Benelux, dus België, Nederland en Luxemburg. Ook internationale deelnemers van buiten de Benelux kunnen meedoen aan de wedstrijd. Zij dingen echter niet mee naar de bekers. Bij een minimum van 5 internationale deelnemers wordt er een aparte beker voor de beste internationale deelnemer ter beschikking gesteld. Er kunnen maximaal 50 deelnemers deelnemen.
De gelwedstrijd en acrylwedstrijd worden apart gehouden en hiervoor zijn in beide categorieën twee divisies: beginners en gevorderden.

Opdracht
De opdracht voor het ‘Benelux Kampioenschap Salon Succes’ luidt: het vervaardigen en aanbrengen van een set ‘korte wedstrijdnagels’ met French Manicure volgens een professioneel systeem naar keuze, van om het even welk merk acryl of gel. De nagels moeten technisch perfect aangebracht zijn en duurzaam zijn.
De totale werktijd bedraagt 2,5 uur voor beginners en 2 uur voor gevorderden.

Nieuw dit jaar is dat voorafgaand aan de wedstrijd al punten te behalen zijn als je model gezonde nagels heeft. Hoe dit werkt lees je in het reglement. Leden van Het Nagelgilde betalen € 65,00 inschrijfgeld, niet-leden € 99,00 (exclusief btw).
Het wedstrijdreglement en inschrijfformulier zijn terug te vinden op de website van het Nagelgilde: www.nagelgilde.nl.