Nationale wedstrijden in een nieuw jasje!

Save this weekend!

 

Houd het weekend van 29 en 30 juni vrij in je agenda! In dit weekend organiseert Het Nagelgilde de Nederlandse Kampioenschappen!

Het organiseren van wedstrijden tijdens vakbeurzen werd steeds moeilijker, ook waren we daardoor mede afhankelijk van derden. Een goede reden om het concept te vernieuwen en met de wedstrijden On Tour te gaan. Eind vorig jaar is de aftrap van het nieuwe concept geweest en zijn de Nederlandse Kampioenschappen French Manicure gehouden op de locatie van BeautyXL.

Dit keer gaan we naar BiBi’s Beauty & Supplies en houden we maar liefst zeven wedstrijden! En het leuke is: je kunt aan alle wedstrijden meedoen!

 

Je kunt je inschrijven voor de volgende wedstrijden:

- Nederlands Kampioenschap French Manicure
- Nederlands Kampioenschap Bijzondere nagelvormen
- Nederlands Kampioenschap Babyboom
- Nederlands Kampioenschap Nail Art Handpainting
- Nederlands Kampioenschap Nail Art Stamping

Je werkt per wedstrijd op 1 hand, dus 1 model kun je voor twee wedstrijden gebruiken!

 

Daarnaast worden ook deze wedstrijden gehouden:

-Benelux Tipbox wedstrijd - thema vrij
-Benelux Fotowedstrijd: winnaar van deze wedstrijd mag een step-by-step doen voor Nail Design Magazine.

 

Voor alle wedstrijden zijn bekers beschikbaar. Daarnaast zijn er voor de gevorderden categorie voor NK Nail Art Handpainting en NK French Manicure geldprijzen beschikbaar. Degene die van alle wedstrijden de meeste punten verzameld heeft is de Overall Winnaar van het Nederlands Kampioenschap Nagelstyling 2019. Uiteraard staat hier ook een mooie beker tegenover. Alle wedstrijden tellen ook mee voor het ‘Wedstrijdteam van het jaar’.  

 

Wij zijn heel blij dat BiBi's Beauty & Supplies een ruimte beschikbaar stelt voor alle wedstrijden. Bedankt BiBi Boudens!

 

Met het vernieuwen van de wedstrijden worden ook alle wedstrijdreglementen vernieuwd. De wedstrijdreglementen zijn beschikbaar via de website van Het Nagelgilde. Via de website kun je je ook gelijk inschrijven. Hou de Facebook pagina van Het Nagelgilde goed in de gaten voor meer info en het laatste nieuws!