Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 4-2021

Zo maak je in deze editie kans op één van de drie inmiddels legendarische boeken Face-to-Face met Doug Schoon, deel I met een totale waarde van € 149,85 (inclusief btw), ter beschikking gesteld door Beauty Publishing Group. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezers, maakt evenveel kans.

 

In dit voor iedere nagelstyliste onmisbare standaardwerk komen veel praktische vragen over het nagelvak aan de orde. Doug Schoon, een internationaal erkend wetenschapper met een specialisatie richting cosmetica, geeft op deze praktische vragen een antwoord op basis van wetenschap. Hierdoor worden de feiten van de fabels gescheiden met een degelijke onderbouwing. Een boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast!

 

 

 

www.naildesign-magazine.nl

 

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 26 november 2021. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!