Categorie 10;

Favoriete handverzorgingsproduct

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Indigo Nails; Handcrème Seventh Heaven

De kleine pleziertjes maken van een gewone dag een heerlijke dag! Bijvoorbeeld het gebruik van de handcrème Seventh Heaven zal je humeur in een handomdraai verbeteren. Je kunt de handige fles met pomp van 100 ml meenemen naar het werk of op reis. Seventh Heaven is een bloem-chypre compositie die het hart van vele van onze klanten heeft gestolen. De naam veronderstelt hemelse ervaringen en wij verzekeren je dat het geen valse belofte is! Geurnoten van mandarijn, roos en witte bloemen zullen je in een goed humeur brengen en geven je een vrij en mooi gevoel. Dit tijdloze parfum is elegantie, gratie en vrouwelijkheid!

De unieke formule van de geparfumeerde Indigo handcrèmes is gebaseerd op de heilzame eigenschappen van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die van nature het uiterlijk en de conditie van uw huid beïnvloeden. Ondervind de intensiteit van D-panthenol, shea boter en zonnebloemolie in onze producten.


Nailit Products; Indulge MellowMoist

MellowMoist is een lichte, snel intrekkende 70% organische ‘all-over-body’ lotion, die de huid voedt, verzacht, verfrist en zacht geurend maakt. MellowMoist heeft een basis van genezende Aloë Vera, voedende Shea butter, ontstekingsremmende en antioxidant Green tea extract, heilzame jojoba en het herstellende vitaminecomplex A, B5, E en F. Deze hand/voetlotion geeft een goede geleiding voor hand- en voetmassages en zorgt voor het ultieme wellness gevoel door de aromatische en etherische oliën. Eventueel vermengen met een kleine hoeveelheid JuiceUp hot-oil voor optimale geleiding tijdens massages. Ideaal voor een verzorgende afsluiting van elke salonbehandeling en voor salonverkoop.

 

Waarom is de Nailit Products Indulge MellowMoist de beste “Choice”?

- Rijk voedende en verzorgende all-over-body lotion.

- Te gebruiken als massagelotion, evt. i.c.m. JuiceUp.

- Heerlijk zacht geurend.

- Ideale afsluiting van elke behandeling.

- Perfect salonverkoop product.