Categorie 2; Traditionele gel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products SmoothGel 1-Phase builder Clear

 SmoothGel 1-Phase builder clear geeft elke nagelstylist de mogelijkheid sterke, snelle nagelverstevigingen en -verlengingen te maken op zowel tips als sjablonen. Medium dikke, kristalheldere 1-fase buildergel die zowel als basis, opbouw en topgel functioneert. Ook geschikt voor pedicures.

Waarom is SmoothGel 1-Phase builder Clear van Nailit Products de beste “choice”?

- Geeft excellente hechting.
- Hoge sterkte, eenvoudige stileer capaciteiten.
- Low-heat verwerking.
- Geschikt voor UV en LED uitharding.


DNA Fiber Gel Pink

Deze unieke gel is selfleveling. Hij vloeit mooi uit, hierdoor wordt het navijlen tot een minimum beperkt. De speciale formule met fiberglas vezels voorkomt lifting en breuken.

Deze gel is ook ideaal voor het herstellen van gescheurde of gebroken nagels. De fibergel kan worden afgewerkt met een topgel of tot hoogglans gepolijst worden.


Urban Nails Fiber Gel Cover

Deze roze cover heeft een prachtige natuurlijke kleur en is self leveling. Met slechts één bol kun je een volledige nagel opbouwen.

Het product is bovendien hypoallergeen en loopt niet in de nagelriemen. Deze hard-gel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel met de handen werken en heeft een supersterke hechting. 

De kleur van deze cover is de mooiste die Urban Nails in het assortiment heeft. Hij is zelfs al mooi zonder gebruik van een gelpolish.


CND™ Brisa™ Gel Clear

Dit product is sinds 2004 op de markt en niet meer weg te denken. Het is net zo sterk als acryl, maar met de verwerkbaarheid van een traditionele gel. Deze natuurlijk uitziende traditionele gel geeft een verlenging met flexibiliteit, stevigheid én een langdurig resultaat. Sinds de lancering is er dankzij de uitgebalanceerde ingrediënten nog geen enkele allergische reactie bekend en dit maakt dat de Brisa™ in de top hoort van de gel producten. En dat ook nog eens volledig vegan! De kleur Clear is de meest transparante gel op de markt. Deze is te gebruiken als basislaag, maar is ook perfect geschikt voor het opbouwen van een Brisa™ gel kunstnagel.


LoveNess Fiber Gel Clear

Perfecte self leveling gel, brandt niet, loopt niet in de nagelriem. Uitermate geschikt voor zowel versteviging als extreme verlengingen, enorm sterk door de fiber/polyester deeltjes maar makkelijk vijlbaar.

Een enorme reducering aan vijlstof waardoor jouw werkomgeving prettig blijft en je geen hinder hebt van dwarrelende deeltjes stof.