Categorie 2; Traditionele gel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; TopFinish silverdust

Voor een snelle, langhoudbare en sprankelende afwerking van kunstnagels. TopFinish silverdust is een volledig uithardende ‘hard-gel’ topcoat. Geeft elke behandeling een schitterend effect dankzij de verfijnde silverdust . Ook geschikt voor Nail art/designs en gel-pedicure.

 

Waarom is TopFinish silverdust van Nailit Products de beste “Choice”!

- De beste hoogglans met shimmer effect.

- Snelle verwerking, laat geen plaklaag achter.

- Egaliseert het oppervlak.

- Geschikt voor UV en LED uitharding.

- Oplosmiddel bestendig.


Akzentz;  Trinity Gel

De Pro-Formance 1 step gel is een superveelzijdig product! Het zorgt voor optimale hechting, geeft kracht aan de nagel en heeft een glanzende finish.

Deze gel kun je dus gebruiken als basislaag, om op te bouwen, te verlengen en af te werken en dit allemaal in slechts één verwerking!


D’Or Nails Babyboom Gel

Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbeth! Maar dit hoeft niet persé,  want ook zonder Liesbeth is deze Babyboom Gel heel elegant op de nagel. Meer nog….. vind je het moeilijk om een bepaalde kleurengel goed te doen  dekken? Bouw dan de nagel eerst op met deze Babyboom-gel zodat de nagel niet meer transparant is en de kleur erna heel gemakkelijk dekt.


Light Elegance;  Cool Gel

De Cool gel heeft een medium viscositeit en is zelf-modellerend, daarnaast geeft deze gel een minimale exotherme reactie bij uitharding, je klant zal hierdoor nagenoeg geen warmteontwikkeling kunnen voelen. De gel is geschikt als basislaag en voor het bouwen van de nagel. De Light Elegance Cool Gel is zo ontwikkeld dat barsten en breuken voorkomen worden. Een glanzend eindresultaat, hierdoor is de gel ook te gebruiken als top coat. Door het gebruik van oligomeren in de formule, is er een lager risico op allergische reacties.