Categorie 2; Traditionele gel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products SmoothGel 1-Phase builder Clear

 SmoothGel 1-Phase builder clear geeft elke nagelstylist de mogelijkheid sterke, snelle nagelverstevigingen en -verlengingen te maken op zowel tips als sjablonen. Medium dikke, kristalheldere 1-fase buildergel die zowel als basis, opbouw en topgel functioneert. Ook geschikt voor pedicures.

Waarom is SmoothGel 1-Phase builder Clear van Nailit Products de beste “choice”?

- Geeft excellente hechting.
- Hoge sterkte, eenvoudige stileer capaciteiten.
- Low-heat verwerking.
- Geschikt voor UV en LED uitharding.


DNA Fiber Gel Pink

Deze unieke gel is selfleveling. Hij vloeit mooi uit, hierdoor wordt het navijlen tot een minimum beperkt. De speciale formule met fiberglas vezels voorkomt lifting en breuken.

Deze gel is ook ideaal voor het herstellen van gescheurde of gebroken nagels. De fibergel kan worden afgewerkt met een topgel of tot hoogglans gepolijst worden.


Urban Nails Fiber Gel Cover

Deze roze cover heeft een prachtige natuurlijke kleur en is self leveling. Met slechts één bol kun je een volledige nagel opbouwen.

Het product is bovendien hypoallergeen en loopt niet in de nagelriemen. Deze hard-gel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel met de handen werken en heeft een supersterke hechting. 

De kleur van deze cover is de mooiste die Urban Nails in het assortiment heeft. Hij is zelfs al mooi zonder gebruik van een gelpolish.


CND™ Brisa™ Gel Clear

Dit product is sinds 2004 op de markt en niet meer weg te denken. Het is net zo sterk als acryl, maar met de verwerkbaarheid van een traditionele gel. Deze natuurlijk uitziende traditionele gel geeft een verlenging met flexibiliteit, stevigheid én een langdurig resultaat. Sinds de lancering is er dankzij de uitgebalanceerde ingrediënten nog geen enkele allergische reactie bekend en dit maakt dat de Brisa™ in de top hoort van de gel producten. En dat ook nog eens volledig vegan! De kleur Clear is de meest transparante gel op de markt. Deze is te gebruiken als basislaag, maar is ook perfect geschikt voor het opbouwen van een Brisa™ gel kunstnagel.


LoveNess Fiber Gel Clear

Perfecte self leveling gel, brandt niet, loopt niet in de nagelriem. Uitermate geschikt voor zowel versteviging als extreme verlengingen, enorm sterk door de fiber/polyester deeltjes maar makkelijk vijlbaar.

Een enorme reducering aan vijlstof waardoor jouw werkomgeving prettig blijft en je geen hinder hebt van dwarrelende deeltjes stof.


ASAP - Gelish Hard Gel Clear Builder

Met Gelish Hard Gel Clear Builder Gels, onthul je de ware elegantie van dunne, natuurlijk uitziende nagels. De ongeëvenaarde prestatie van deze dikke viscositeitsgels, maakt gebruik van de Gel Suspension Technology, die de nail tech een volledige controle en verwerkbaarheid verzekert. Gelish Hard Gel is gemakkelijk aan te modelleren op zowel de natuurlijke nagel, tips als sjablonen en hardt uit in amper 20 seconden. Minimale hittegewaarwording, maximale draagbaarheid daar staat Gelish Hard Gel Clear Builder voor garant.

 

Waarom beste product:

Deze gellijn werd vervaardigd door legende Danny Haile die honderden internationale titels behaalde. Gelish Hard Gel was de allereerste builder gel die kon worden uitgehard onder LED en dit in amper 20 seconden. Het feit dat de tijd voor een gel-stylist dusdanig gereduceerd werd is een absolute top uitvinding niet nooit voldoende aandacht gekregen heeft omdat op het ogenblik van deze ontwikkeling de aandacht massaal op Soak-Off Gel Polish gebaseerd is.


ASAP – Abstract Fiber Power Crystal Clear Gel

Fiber Power Crystal Clear Gel werd reeds in 2015 door Abstract als eerste in de nagelbranche geïntroduceerd. Deze zuurvrije bouwgels bevatten microscopisch fijne glasvezeldeeltjes waardoor de geconstrueerde kunstnagels zo sterk als acryl zijn maar toch dun en duurzaam zijn. De Fiber Power Crystal Clear van Abstract opent ook tal van deuren als het gaat over het behandelen van probleemnagels. De glasvezeldeeltjes die zichtbaar zijn bij het openen van de pot zijn na uitharding niet meer waarneembaar en geven een kristalhelder resultaat. Deze medium-viscose en zelf-egaliserende fiber gel vormt geen hitte op de nagelplaat, vergelen niet en zijn makkelijk pinchbaar. Eveneens mag gezegd worden dat bij het vijlen er minimale stofontwikkeling is, wat eveneens een extra troef is. In 2017 bekroond met de Award Meest Favoriete Traditionele Gel Product betekent dit dat de meningen reeds unaniem zijn over de kwaliteit van onze Abstract Fiber Power Crystal Clear Gel en wij duimen voor een tweede bekroning op rij.

 

Waarom beste product:

Medium viscoos, makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als gevorderden. Supersterk. Geen vergeling noch hittevorming. Pinchbaar en minimale hoeveelheid vijlstof. Alles waar een nailtech van dromen kan.