Abonnementen

Wil je geen enkel nummer van Nail Design Magazine missen? Neem dan snel een abonnement!

Hieronder vind je onze abonnementsvormen, het eerste jaar bieden we je graag met een interessante korting aan. Onze 2-jaarsabonnementen bieden een doorlopende korting. Bij je aanmelding, geef je gelijk toestemming om een automatische incasso aan te maken. Je krijgt voor de automatische incasso afzonderlijk nog een sms ter bevestiging. Met de SMS geef je nogmaals je goedkeuring voor de automatische incasso. Alle abonnementen lopen automatisch door en worden verlengd met eenzelfde looptijd. 

 

Termijnen

Vind je het bedrag te hoog om in één keer te betalen? Dan kun je ook kiezen voor het betalen in delen. Dit geef je aan in het aanmeldingsformulier. Je hebt de keuze uit twee, vier, zes of twaalf termijnen. De termijnen worden in net zoveel maanden afgeschreven als je termijnen hebt aangegeven. Per termijn geld een toeslag van één euro. Dit is verwerkt in het termijn bedrag.

 

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia Neuhaus van de afdeling Klantenservice. Tijdens kantooruren (09.30 uur - 18.00 uur) zijn we telefonisch  bereikbaar via +31(0)6 81410089. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.
Het e-mailadres is: abonnementen@naildesign-magazine.nl.

Berichten via Facebook worden natuurlijk wel gelezen, alleen de beantwoording en afwikkeling daarvan kan soms enige tijd duren. Via e-mail is er normaal gesproken binnen 2 werkdagen een reactie. 

Abonnementsvormen en tarieven

Jaarabonnement papier en digitaal

Eerste jaar Daarna
8x Nail Design Magazine
2x Nail Art Magazine 62,00* 85,00*

Jaarabonnement met verzamelband papier en digitaal

8x Nail Design Magazine
2x Nail Art Magazine
1x Handige verzamelband 82,50* 105,50*

2- Jaarsabonnement papier en digitaal

Per 2 jaar
16 Nail Design Magazine
4x Nail Art Magazine 124,00*

2- Jaarsabonnement met verzamelband papier en digitaal

Per 2 jaar
16x Nail Design Magazine
4x Nail Art Magazine
2x Handige verzamelband 165,00*

Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.
*Verzendtoeslag voor België € 8,00 per jaar. Overige landen op aanvraag.