In dit nummer 08-2019

Op naar een nieuw decennium

 

Het is voor ons team een bewogen en enerverend jaar geweest. We hebben de introductie gedaan van de digitale versie van Nail Design Magazine, en de nodige interne problemen overwonnen zowel zakelijk als privé. Al met al was het best een zwaar jaar voor ons. Dus nu vooruitkijken naar een nieuw jaar en een nieuw decennium. Het zal zeker een spannende tijd worden zo richting 2030, met veel veranderingen om ons heen en waarschijnlijk ook voor de nagelbranche belooft de toekomst ons veel te brengen.

 

In deze feestelijke uitgave van Nail Design Magazine veel aandacht voor de natuurlijke nagel, de discussie rondom de veiligheid van het plaatsen van kunstnagels zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Hierbij wordt het belang van kennis en kunde rondom anatomie en pathologie steeds belangrijker om te zorgen dat we verantwoord blijven werken.

 

Ook belangrijk in deze tijd is de marketing van je bedrijf, om je op weg te helpen heeft Vicky Vermeiren de basisregels van een goed marketingplan nog eens voor je op een rijtje gezet. Dat de keuze voor een bepaald merk niet alleen is gebaseerd op de mooie leuke kleurtjes lees je in Tips & Tricks, hier geven we je een aantal goed om aan te denken tips mee.

 

Belgisch Kampioene Nail Art 2019, Tracy Verlinde laat je in een duidelijke step-by-step zien hoe je een glamourachtige winternagel kunt maken. In Ervaring Spreekt laten we Sandra van Trijp aan het woord, waarin ze vertelt wat haar keuzes waren en zijn ten aanzien van het vak van Nagelstyliste. Sabine van Beijsterveld uit het Brabantse Gilze vertelt hoe zij er in korte tijd in geslaagd is om een goedlopende nagelstudio te starten in haar dorp, je leest erover in Kijkje bij een collega.

 

Ook was 2019 het jaar van de aftrap van ‘Wedstrijd on Tour’ in België, de spits als host werd afgebeten door ASAP Nails & Beauty Supply. Een geslaagde dag met een goede ontvangst. Samen met de uitslagen hebben we een sfeerverslag voor je gemaakt van deze dag.

 

Ook besteden we aandacht aan een nieuw hoogwaardig initiatief op het gebied van opleidingen; Een opleiding tot Oncologisch Handzorgverlener, je leest er verderop meer over.

 

Rest nog om iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling te wensen!

Ervaring Spreekt

Sandra van Trijp – Een gedreven vakvrouwIn ervaring spreekt laten we steeds een ervaren collega uit het vak aan het woord, in deze editie van Nail Design Magazine gaan we in gesprek met Sandra van Trijp van alessandro Academy Brabant. Sandra, midden 40 woont met haar 18 jarige zoon in het Brabantse Roosendaal. Behalve dat ze gek is van het nagelvak, maakt ze in haar schaarse vrije tijd ook graag muziek. Haar muziekinstrument is een sopraan saxofoon, een andere manier voor haar om te ontspannen is stijldansen. Graag willen we van Sandra weten hoe ze in het nagelvak terecht is gekomen?

 

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 2 is Black and White.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 7 februari je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het derde nummer 2020 op 20 maart bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Sailor Ahoy.

 

 

Terugblik op de Wedstrijden

Succesvolle eerste Belgische on tour wedstrijden!

 

Op 17 november werden de eerste Belgische Kampioenschappen On Tour gehouden. Op de zeer fraaie locatie van ASAP Nails & Beauty Supply in Brugge was de spanning al direct voelbaar.  Zowel het Benelux Kampioenschap Soak-off Polish als het Belgisch Kampioenschap French Manicure vonden deze dag plaats. We maakten een impressie voor je van deze zéér geslaagde dag.

 

Step-by-Step

Winterse kou op nagels met een glamour touch!

 

Baby, it’s cold outside!

December, begin van de winter en die winter beginnen we met vooral veel feest. Sinterklaas, kerstmis, de zonnewende, oud en nieuw een aaneenschakeling van gezellig samen zijn na alle drukte.

Deze winterse glamour nagels, gemaakt door de Belgische kampioene Nail Art 2019 Tracy Verlinde van Nails Company, beelden het allemaal uit.

Baby, it’s cold outside….maar binnen is het lekker warm! Dus kijk mee met Tracy hoe je deze winterse glamour maakt.