In dit nummer 07-2019

Over vijf maanden begint het voorjaar weer!

Langzaam heeft de zomer echt plaats gemaakt voor de herfst en is de winter in aantocht. Voor mij hoeft het niet, de kou en nattigheid, twee dagen sneeuw rond kerstmis zou voor mij genoeg zijn. Maar zo gaat het nou eenmaal niet, met de winter komt ook weer alle drukte. Sinterklaas in aantocht, kerstmis aanstaande en dan op naar een nieuw jaar en een nieuw decennium. De jaren twintig van deze eeuw gaan dan echt beginnen. Ik ben benieuwd wat deze ons brengt op nagelgebied.

 

Maar voor nu hebben we denk ik weer een mooi tijdschrift neergezet met een zeer gevarieerde inhoud. In Tips & Tricks gaan we deze keer in op de Tiger Eyes, met in de volgende uitgave nog extra step-by-steps met de nieuwste technieken op dat gebied. In Fiscus & Financiën gaan we in op nieuwe KOR. Een andere oude bekende rubriek; pathologie gaat weer een vast onderdeel vormen van jouw vakblad. Daarnaast hebben we een fraaie Unicorn step-by-step afkomstig uit Denemarken. Natuurlijk laten we je een impressie zien van Estetika in Brussel, in de digitale uitgave is deze zelfs makkelijk doorgelinkt naar een leuk filmpje over de beurs.

 

Aandacht besteden we ook aan een belangrijk najaarsevent: De Belgische Kampioenschappen on tour, dit jaar bij ASAP Nails & Beauty in Brugge en volgend najaar bij Originailz in Sint Niklaas. Helemaal in de gedachte van een tour, ieder jaar ergens anders. Tijdens de wedstrijden is er dit jaar ook aandacht voor de natuur op onze aarde, het Virunga National Park in Congo, waar Sofie Devlieger zich onder andere sterk voor maakt. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan nog zo snel mogelijk, wellicht dat je nog mee kunt doen!

 

Wil je weten wat er verder nog in deze Nail Design Magazine staat? Je ziet het vanzelf!

 

Veel leesplezier en tot in Brugge?

Bedrijfsvoering

Klantenkaarten en spaarprogramma’s, ja of nee?Veel salons werken met een spaarprogramma of klantenkaart. Op zich geen slechte zet want het is een middel om klanten aan je zaak te binden of ze meer te laten spenderen. En ik zeg het wel vaker: Van eenmalige klanten, trouwe klanten maken, kost je minder geld dan telkens op zoek moeten gaan naar nieuwe klanten.

Een spaarprogramma of klantenkaart kan je daarbij ondersteunen. Je klant komt sneller terug én je kan tegelijk ook gegevens van je klant verzamelen waar jij een marketingstrategie aan kan koppelen. In dit artikel in Nail Design Magazine help ik je wat verder op weg.

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 8 is Feest.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 31 oktober je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het eerste nummer 2020 op 1 december bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Valentijn.

 

 

Kijkje bij

Jong en veelbelovend…

 

Deze keer in de rubriek ervaring spreekt Tabitha van den Heuvel, slechts 19 lentes jong, heeft nu al haar eigen nagelstudio Nouveau Visage in Lekkerkerk. Met een werkweek van gemiddeld 50 uur timmert zij goed aan de weg. En voor iemand die eigenlijk helemaal niet de nagelbranche in wilde maar verloskundige wilde worden, is dat best bijzonder. Een goede reden voor Nail Design Magazine om dit keer voor deze rubriek bij haar langs te gaan.

 

Tips & Tricks

Tiger Eye

 

De Tiger Eye producten zijn nog steeds razend populair, maar ook de mogelijkheden worden steeds uitgebreider.

Op social media zie je de mooiste foto’s voorbij komen. Voor Nail Design Magazine aanleiding om dit fenomeen eens wat beter te bekijken.

Om je wat verder op weg te helpen geven wij  je 10 tips en tricks over de verschillende soorten Tiger Eye producten.

 

In de volgende uitgave van Nail Design Magazine hebben we ook een leuke step-by-step voor je met Tiger Eye’s.