In dit nummer 1-2020

Een nieuw jaar

 

Een nieuw jaar met nieuwe beloften en plannen, een jaar waarin we het ‘anders’ gaan doen. Natuurlijk blijven we voor abonnees een mooie papieren versie van Nail Design Magazine maken, hoewel dit met stijgende kosten voor drukken en verzending een steeds kostbaarder product gaat worden. Een echt tijdschrift blijft toch anders dan alleen digitaal. Verder hebben we heel veel ideeën en plannen die we in de loop van het jaar gaan ontwikkelen. Wist je dat het bereiken van je doelen ook gedeeltelijk te maken heeft met mindset? Coach Vicky Vermeiren vertelt je erover in Bedrijfsvoering.

 

In dit eerste nummer van 2020 beginnen we met een mooie step-by-step manicure van Tracy Anne Shelverton. Het belang van een gezonde natuurlijke nagel wordt steeds groter, consumenten zijn er actief mee bezig. Hier moeten we dus vanuit het vak een antwoord op hebben. Als nagelstylist(e) heb je er meer dan ooit belang bij om de nagels van je klanten gezond te houden en zo aan te tonen dat al het werk dat je er aan doet om ze te verfraaien niet leidt tot schade.

 

In Pathologie gaat het dit keer over splinterbloedingen. José van H&H Cosmetic & Supplies vertelt in ‘Ervaring spreekt’ hoe zij in dit mooie beroep terecht is gekomen. Wil je graag een glitterpakket winnen? Kijk dan snel op de Mail&Win pagina, want Urban Nails heeft een heel fraai pakket samengesteld dat je kunt winnen. De step-by-step is dit keer van de Deense Anamarija Saric, zij laat je zien hoe je een royal touch kunt geven aan de nagels van je klant. Verder is de top drie per land van iedere categorie in de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2019 bekend. De laatste beslissende ronde wordt nu ingezet om de winnaars te bepalen. In Fiscus besteden we aandacht aan het nieuwe BTW-ID nummer en wat daar de bedoeling van is.

 

Meedoen aan een wedstrijd? De inschrijving voor het Belgische Kampioenschap Nail Art is van start gegaan en we gaan iets nieuws doen in Brussel, de Benelux wedstrijd stamping Nail Art. Een nieuwe wedstrijd die aansluit bij de huidige actualiteit.

 

Ik wens jullie veel leesplezier en een fantastisch nageljaar!

 

Bedrijfsvoering

Acht Mindset-tips voor ondernemers.

 

Met het nieuwe jaar dat net van start is gegaan krijgen we steevast het advies om lijstjes met doelstellingen en goede voornemens te maken. Je hoort vaak dat mensen met de juiste “mindset” hun doelen met groter gemak behalen. Dat komt omdat ondernemers die een goede mindset hebben ook beter kunnen omgaan met tegenslagen. Je mindset is alles bij ondernemen. Je kunt zo veel goede ideeën hebben en zo veel potentiële klanten om je heen. Maar als je alleen maar overal aan twijfelt en geen vertrouwen in jezelf hebt, bereik je niets. Daarom in dit artikel in Nail Design Magazine acht tips voor een goede mindset.

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 2 is Black and White.

Heb jij je creatieve nail art ideeën al een keer de vrije loop gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 7 februari je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het derde nummer 2020 op 20 maart bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Sailor Ahoy. 

Aroma

Gember in de spotlight!

 

In de keuken is gember een populair ingrediënt, denk maar aan gekonfijte gember, gemberpoeder, gembersiroop, in de ontbijtkoek of zelfs gemberbier. Gember wordt ook wel een superfood genoemd, als smaakmaker maar zeker ook als medicijn. Deze specerij heeft niet alleen een heilzame werking op de gezondheid, maar ook op de huid!

 

Step-by-Step

Royal Pink, koninklijke nagels in roze.

 

Begin het jaar met een goed gevoel als een echte Royal.

De mooie roze kleur die de Deense Anamarija Saric, meervoudig Deens kampioene van nagelwedstrijden, hier heeft gekozen (Strike a Posie van Gelish) zou een royalty als Meghan Markle, Hertogin van Sussex, zeker niet misstaan.

Anamarija laat je in deze uitgave van Nail Design Magazine zien hoe jij ook die koninklijke touch op je eigen nagels of die van je klant maakt. Kijk je mee?