In dit nummer 05-2018

Zomer

Het was even flink doorwerken bij Nail Design Magazine, met een Franse, Deense en Nederlandse Nail Design Magazine achter elkaar. Maar met de vakanties in het vooruitzicht is dat gewoon even volhouden en dan naar ruststand. Bovendien met een fijn en goed team de klus klaren geeft iedere keer weer voldoening achteraf. 

In deze editie van Nail Design Magazine vind je weer een breed scala aan artikelen. Het is een zomers nummer met inhoud, genoeg om in je strandstoel te bedenken wat je in het najaar anders zou willen doen.

Veel leesplezier en een hele fijne zomer!

Aroma

Slaap lekker zacht met vanille
Koekjes, taarten en talloze cosmeticaproducten bevatten vanille. Het zoete aroma kent veel liefhebbers, en daarom wordt vanille vaak als ‘basis’-geur gezien. Vanille geeft je een warm thuis-gevoel. Het is een redelijk zware geur, en daarom geschikt om in de eerste maanden van het jaar te gebruiken. Komt de lente er weer aan? Dan is vanille goed te combineren met citrusgeuren, die het geheel wat lichter maken.

Tips & Tricks

Waar let je op bij het uitzoeken van een nageltafel?
Nageltafels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten en ook in veel verschillende prijsklassen. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nageltafel? Nail Design Magazine geeft je 10 tips waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een nageltafel.

Hospitality

Wat zegt jouw website over jou en je bedrijf?
Een website is één van de middelen om in te zetten bij het beïnvloeden van de verwachtingspatronen van je (potentiële) klanten. In deze tijd kun je niet meer zonder een website. Mensen zoeken op internet naar producten en diensten. Als je klanten wilt krijgen, moet je op internet aanwezig zijn met een website. Mensen zoeken naar contactgegevens, openingstijden, meer informatie over je aanbod en nog veel meer. In dit artikel gaat Nail Design Magazine in op de diverse eisen waar een website aan zou moeten voldoen in de huidige belevingseconomie.

Readers' Choice Award

De eerste nominaties voor 2018 zijn binnen.
Zoals je wellicht in de vorige editie van Nail Design Magazine hebt gelezen, organiseren we alweer voor de tweede keer de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux’. Een award voor het beste, meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux. De lezers van Nail Design Magazine geven door middel van deze Award aan welke nagelproducten favoriet zijn. Lees welke producten zich als eerste genomineerd hebben.