In dit nummer 7-2020

2021

 

Gelukkig is 2020 wat mij betreft bijna voorbij, het is zowel privé als zakelijk een jaar dat ik het liefst zo snel mogelijk vergeet. Voor mij persoonlijk was het in ieder geval een jaar met vele uitersten. Ook zakelijk is het in onze branche best moeilijk, met nu alweer een tweede complete lockdown en geen duidelijk zicht op verbeteringen in de nabije toekomst. Ook op de redactie hebben alle gebeurtenissen zijn weerslag gehad. Vandaar dat je nu pas nummer zeven van dit jaar ontvangt. Nummer acht is inmiddels ook in productie, zodat we verwachten dat we in de loop van begin volgend jaar weer op schema zitten met de productie en verschijning van jouw vakblad. Ik kijk uit naar een veel beter 2021!

 

In deze uitgave laat Froukje Groenendijk je in een step-by-step zien hoe je razendsnel een prachtige set nagels kunt aanbrengen met aansluitend een inspirerende nail art. Vicky Vermeiren geeft je alvast tips hoe je een succesvol 2021 kunt vormgeven. In ‘De Natuurlijke Nagel’ laten we je zien welke schade er aangericht kan worden aan de nagels wanneer deze ondeskundig verwijderd worden. Hiermee kun je je klanten van goede informatie voorzien tijdens de lockdown. Speciaal voor abonnees komt er ook een aparte digitale bijlage met hierin doe-het-zelf tips en advies over het verwijderen van kunstnagelproducten door je klanten en de rol die jij hierin speelt. Natuurlijk ook weer nieuws over de Nail Design Readers’ Choice Awards en een fraaie step-by-step voor de etnische huid.

 

Vanuit de redactie wensen wij jullie allen veel sterkte, wijsheid en hoop voor het nieuwe jaar en ondanks alles ook fijne feestdagen!

 

Veel leesplezier!

 

Jeroen de Blaauw

Bedrijfsvoering

Maak van 2021 een succes

 

Een nieuw jaar, een nieuwe frisse start. En dat kunnen we na een bizar 2020 wel gebruiken. Een nieuw jaar is ook het ideale moment om even terug te blikken op de afgelopen periode en de bladzijde om te draaien, klaar om de plannen voor een nieuw jaar uit te tekenen.

 

 

Nail Art Inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 1 is Happy Valentine.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op deze pagina voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 15 januari 2021 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het tweede nummer 2021 half februari bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Lente!

 

 

 

Fiscus

Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK)

 

Door de verplichte sluiting van veel van onze bedrijven en nu zeker ook nog eens in de drukste tijd van het jaar, zullen veel van ons het einde van hun bankrekening langzaam maar zeker zien naderen. De reserves zijn op, de bankrekening van oma is leeg en in de spaarvarkens van de kinderen zit ook niet veel meer. De aanhoudende crisis heeft ook geleid tot een oerwoud aan regels. Een nieuwe regeling is bedoeld voor een groep die tussen wal en schip dreigt te vallen.

 

Nieuwe salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van de covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast voor je 'ingelijst', zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. Als set van 12 stuks voor € 72,60 als een set van 6 stuks naar keuze € 54,00 of per stuk voor € 12,50.