Nail Design Magazine

wordt

Nail Design e-Magazine!Digitaal heeft de toekomst!

Nail Design Magazine verschijnt sinds een aantal jaren ook als e-tijdschrift. Vanaf 2022 komt Nail Design Magazine alleen nog maar uit als Nail Design e-Magazine.

Onafhankelijk en kritisch

Om te zorgen dat ook onze uitgeverij klaar is voor de toekomst hebben we besloten om Nail Design Magazine verder te laten gaan als Nail Design e-Magazine. Met Nail Design e-Magazine willen we een onafhankelijk, informatief, innovatief en inspirerend en kritisch medium zijn voor onze lezers.

De bestaande digitale vorm zal dan ook behoorlijk onderhanden genomen worden in de komende tijd.  Aan het huidige concept zal o.a. veel meer bewegend beeld en meer mogelijkheden om te reageren toegevoegd worden.

Meer diepgang en achtergrond

Gelijktijdig met de overgang naar Nail Design e-Magazine gaan we ook de redactie formule aanpassen. Vanaf het komende nummer zul je hier steeds meer van terug gaan zien. In de formule zal vooral meer plaats komen voor achtergrond en diepgang en een meer kritische opstelling richting leveranciers en aspecten van de markt.

Milieu

Digitale uitgaven hebben natuurlijk een groot voordeel als het gaat om het milieu. Er worden geen bomen meer gebruikt voor het papier, geen chemische drukinkten, geen plastic meer voor de verzending en ook de verzending zelf met behulp van vrachtwagens en busjes is niet meer nodig.

Archief en opslag

Het bewaren van je digitale uitgaven is ook behoorlijk ruimte besparend, daarnaast is de naslagfunctie ook veel eenvoudiger, door simpel op een zoekwoord te zoeken komt alle informatie vanzelf naar voren. Ook heb je je e-magazine altijd bij je, via je telefoon of tablet kun je overal waar internet is, jóuw vakblad lezen!

 

Nog geen abonnee? Dat is zo geregeld!