Fiscus & financiën

We weten het eigenlijk allemaal wel. Van het geld dat we verdienen als zelfstandige zou een deel gereserveerd moeten worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid en voor je oude dag. Maar wat is nu verstandiger: geld sparen binnen je eenmanszaak of sparen op je privé rekening? Nail Design Magazine zocht het voor je uit.

Kijkje  bij een collega

In het gewilde dorpje Dorst, strategisch gelegen nabij Breda en Tilburg, is het goed toeven. Door de ligging en groene omgeving is het volgens ingewijden 'heerlijk leven'. En zo denkt Yvonne van Vessem er ook over. Heerlijk 'nagelen' en meer doet ze in haar nagelstudio Nails & More. Iedereen is van harte welkom voor acryl- of gelnagels, een leuke nail art of een klassieke French manicure. Maar ook voor kleine behandelingen als epileren, wenkbrauwen verven of een set nieuwe wimpers kun je bij Yvonne terecht. Aan Nail Design Magazine vertelt ze enthousiast over haar werk, wat helemaal niet als werk voelt!

Goed om te weten

Iedere nagelstudio heeft er mee te maken: klanten die nagels bijten, van een klein beetje tot extreem korte nagels, en klanten met probleemnagels. Eigenlijk kun je zeggen dat dit de grootste doelgroep is voor de nagelstudio. Beide groepen klanten hebben namelijk een goede reden om iets met hun nagels te laten doen. Nagelbijters schamen zich vaak voor hun nagels en klanten met probleemnagels willen dit graag opgelost hebben. Kortom, een groep klanten die je vaak tegenkomt, waardoor het belangrijk is goed te weten hoe je hier mee om kunt gaan. Nail Design Magazine helpt je een handje!

Frisse voorjaarskleuren

Hoewel we dat échte wintergevoel grotendeels hebben overgeslagen, is het toch de hoogste tijd om de saaie winterspullen weg te stoppen en de vrolijke kleuren weer uit de kast te halen (of aan te schaffen)! In de Special vind je daarom een overzicht van de mooiste voorjaarstinten, waarmee je de lente zo je nagelstudio binnenhaalt!