In dit nummer 03-2019

De zon gaat weer schijnen

Nu de zomertijd weer van kracht is, lijkt het nog sneller te gaan. Het voorjaar en de zomer, ik kijk er nu al naar uit! Het is erg turbulent geweest hier bij Nail Design Magazine, dan merk je dat we met een klein team zijn. Op de achtergrond ging het even niet zo lekker, dit heeft geleid tot het uit de planning lopen bij het maken van jouw vakblad. En dat maken is toch iets wat we met veel liefde en aandacht doen, al ruim 10 jaar. Terwijl ik dit schrijf zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd, veranderingen die ons in staat stellen om met ons kleine hechte team te zorgen dat we jouw vakblad nog beter maken.

 

Behalve de gedrukte versie van Nail Design Magazine is er nu ook een digitale versie. Deze digitale versie biedt oneindig veel nieuwe mogelijkheden, behalve dat je jouw favoriete vakblad nu ook op je telefoon, tablet of pc kunt lezen kunnen we ook extra dynamiek gaan toevoegen. Het wordt wat dat betreft een spannend jaar.

 

In deze derde uitgave van het jaar hebben we een aantal intrigerende artikelen voor je en ook gewoon leuke en inspirerende artikelen. Kijk eens naar de modespecial, zonnige voorjaars- en zomermode waar Julia Kaal, Froukje Groenendijk, Anja van Tiggelen, Veerle Vanrossum, Cynthia Temmerman, Konad Benelux team, Mirjam van Galen en Cerisa Klein je inspireren met verschillende voorbeelden van bijpassende nail art. In goed om te weten lees je alle achtergronden van de NOS reportage over het misbruik van nagelstudio’s door criminelen. Ook wel eens een probleem met je geldstromen? Vicky Vermeire legt de vinger op de zere plek in Bedrijfsvoering. In natuurlijke nagel lees je de nieuwste medische feiten over de proximale nagelvouw.

 

Benieuwd naar de uiteindelijke winnaars van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2018? Je leest het vanaf pagina 32. En natuurlijk een schitterende step-by-step via het Franse zusje van Nail Design Magazine. Priscilla Gomez van Ongles Access maakte een schitterende set middernachtelijk blauwe nagels. Het was een spannend Belgisch Kampioenschap Nail Art dit jaar, met een podium vol winnaars. Verder natuurlijk nieuwtjes uit de markt, nieuwe producten, de columns van Esther en Suzanne. Wil je graag eens wat winnen? Doe dan mee aan de Mail & Win van  van Akzentz.

 

Ik wens jullie weer veel leesplezier!

Modespecial

Trends voorjaar 2019

Het wordt een kleurrijke zomer dit jaar! Of je nu houd van blauw, rood of geel, het kan allemaal!

En dit jaar, terug van weggeweest, de ruitjes! Ze mogen weer, groot of klein, gekleurd of zwart-wit, alle combinaties zijn mogelijk. En natuurlijk, back to the 80’s. Met panter, grote opdrukken, leer en zilver is er niets te gek! Laat je zien dit voorjaar, er zit ongetwijfeld iets voor je bij.

 

Nail Design Magazine showt je de voorjaarstrends met bijpassende accessoires en uiteraard de bijbehorende nagels.

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 5 is Indian Summer.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 21 mei je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het zesde nummer 13 augustus bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de herfst!

 

 

Bedrijfsvoering

Financiën

Financiën, ik kom niet veel ondernemers tegen die het écht leuk vinden om er mee aan de slag te gaan. En ik geef toe, elk kwartaal de inkomende facturen bij elkaar zoeken en controleren is ook niet mijn favoriete job. Maar kijken naar en bedenken hoe mijn onderneming financieel kan groeien is dat wel. En ook dat hoort bij het financieel management van je salon.

Maar toch wordt ook dat laatste vaak wat achteruit geschoven, met alle gevolgen vandien. Een financieel rommeltje en geen idee hebben waar je werkelijk staat met je salon. Dit zorgt uiteraard voor wat stress en onzekerheid want eigenlijk heb je op die manier geen idee waar je geld naartoe gaat en welke stappen je zou moeten zetten om verdere groei te kunnen waarborgen. Daarom in dit artikel vier redenen waarom je geldsituatie waarschijnlijk niet is wat ze zou moeten zijn en wat je er aan kan doen.

 

Step-by-Step Nail Art

Een visioen in midnight blue

 

Priscilla Gomez van Ongles Access creëerde voor Nail Design Magazine een middernachtelijk lentefeestje op nagels, visioenen in metallic nachtblauw, gedecoreerd met de zachte fluistering van gevallen geurende bloesemblaadjes op de lange, ranke vormen van een hybride nagel. Laat je meevoeren in de mystiek van 1001 nachten en kijk mee met Priscilla naar deze bijzondere step-by-step.

Aroma

Geranium

 

De geranium is misschien wel de bekendste plant. In ieder geval is de populariteit van de wel 600 verschillende soorten geraniums er niet minder om. Klassiek rood, zwierig hangend en met zijn grote ronde bloemschermen is het een echte eyecatcher op je terras of in de tuin. De geranium heeft naast haar mooie uiterlijk ook veel bijzondere eigenschappen. Maak nader kennis met de Pelargonium graveolens, ofwel de rozengeranium