In dit nummer 08-2018

2019!

Terwijl ik dit schrijf, is de productie van dit nummer behoorlijk vertraagd. Intern is er het nodige veranderd aan de organisatie en dat ging niet helemaal vanzelf. Maar ondanks alles is het toch weer een mooi nummer geworden. Voor volgend jaar zijn er allerlei nieuwe dingen in de planning, voor mij een mooie invulling van de tijd rondom de kerstboom om hier de laatste hand aan te leggen. Ik ben echt toe aan een nieuw jaar!

 

De coverstory is dit keer een buitengewoon mooie step-by-step van Rob Rediers van Urban Nails. Hij laat zien hoe je nagels echt mooi kunt maken en dat hoeft niet alleen voor kerstmis. Bij bedrijfsvoering en hospitality kun je weer de nodige ideeën en inspiratie opdoen hoe je jouw bedrijf nog beter kunt maken. In de Nail Art inspiratie kun je natuurlijk weer ideeën opdoen voor een leuke nail art. In Tips & tricks dit keer Acrylgel. We gingen dit keer op bezoek bij een jonge collega in Bergen op Zoom. In de rubriek Natuurlijke Nagel gaan we in op vochtproblemen.

 

Heb je nog niet gestemd op je favoriete product in de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2018’, doe dit dan nog snel. De laatste stemrondes voor nominatie zijn ingezet en bepalend voor de top drie die meegaan in de laatste ronde voor de Awards!

 

Rest mij nog jullie veel leesplezier te wensen, feestelijke kerstdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!

Readers' Choice Award

Het einde van het jaar nadert...

In deze laatste editie zijn we beland bij de vijfde nominatieronde van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2018. Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2018 is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In negen verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste product.

Nail Art Inspiratie

Nail Art Inspiratie, doe je mee?

Nog even en dan komt Koning Winter  weer kijken. Feestdagen, sneeuw en ijsloemen; het toppunt van de winter! Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 2 is Out of the Box. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 11 januari je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het derde nummer half januari bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de lente!

 

Aroma

Cederolie

Cederolie: krachtig en zuiverend

In deze uitgave van Nail Design Magazine lichten we het aroma Cederolie uit. Ceders zijn prachtige en statige naaldbomen, van oorsprong afkomstig uit het hooggebergte van de Atlas. De etherische cederolie of cederhoutolie heeft een zoete houtachtige ‘potlodengeur’. De olie wordt veel gebruikt bij een aandoening aan de luchtwegen, angsten en depressiviteit. In combinatie met andere oliën geeft Atlas-cederolie goede resultaten bij de behandeling van cellulitis. De etherische olie heeft bovendien ook nog eens positieve effecten op de psyche.

Tips & Tricks

Acrylgel, niet meer weg te denken

 

Wat twee jaar geleden nog nieuw was in de nagelbranche is tegenwoordig niet meer weg te denken. De acrylgel. Bijna iedereen heeft er inmiddels wel kennis mee gemaakt en er zijn veel merken die de acrylgel, in allerlei verschillende benamingen, hebben uitgebracht. En dat is niet zo verwonderlijk, want acrylgel is een mooie combinatie van de beste eigenschappen van acryl gecombineerd met de beste eigenschappen van gel. Nail Design Magazine heeft voor jou uitgezocht waar je op moet letten.