In dit nummer 3-2021

Zomer

 

Inmiddels is de zomer op haar hoogtepunt, hoewel het een typische zomer is voor de lage landen, niet te warm en redelijk vochtig, is het toch niet de zomer waar we een beetje op gehoopt hadden. Voor mij persoonlijk mag het een stuk warmer zijn, en vind ik het aan de matige kant. Een goede reden om naar het zuiden te vertrekken, met temperaturen boven de 30 °C. In deze uitgave tref je weer een echte step-by-step aan zoals we die gewend zijn te maken voor Nail Design Magazine.

Waan je een beetje in het warme Afrika, met spectaculaire kleuren bij zonsondergang. Nathalie Vandegaer heeft voor deze uitgave van Nail Design Magazine een felgekleurde set nagels gemaakt versierd met abstracte vormen. Ook hebben we in deze uitgave veel aandacht voor de Nail Design Magzine Readers’ Choice Awards. Marloes geeft je tips en tricks voor een zomerse nail art op tenen. Ook besteden we aandacht aan het recent gestarte initiatief op het gebied van opleiding en training. In navolging van de Oncologische voetzorg, de speciale voetzorg voor mensen met kanker, is er nu ook Oncologische handzorg. En natuurlijk besteden we weer aandacht aan de natuurlijke nagel, Tracy Anne Shelverton besteedt dit keer aandacht aan de kinderhand.

Dan natuurlijk nog de inspirerende korte step-by-steps van Jolanda van de Ven-Jongbloed en Froukje Groenendijk. Een zomerse en kleurige uitgave.

Ik wens jullie weer veel leesplezier en waar van toepassing een goede vakantie!

Jeroen de Blaauw

Directeur/Uitgever

Readers' Choice Award Benelux 2020

De Winnaars!

Waarschijnlijk heb je het al gezien op de Facebook pagina van Nail Design Magazine, de winnaars van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award zijn bekend. Doordat we ook dit jaar te maken hebben met de verschillende problemen rondom Covid19 was het opnieuw niet mogelijk om de Award uit te reiken tijdens Estetika in Brussel.

 

Omdat we er dit jaar toch een wat feestelijker tintje aan wilde geven dan simpelweg een ‘Zoom’ bijeenkomst, zijn we de Awards persoonlijk op locatie gaan uitreiken aan de winnaars

Cosmetische voetverzorging

Stralende teennagels! Een vrolijke zomerse nailart

Hoewel het nog niet echt wil vlotten met mooi zomers weer, kunnen de voeten toch uit de sokken en is het tijd voor de collectie leuke open schoentjes en slippers. Met mijn wortels in het pedicurevak is het voor mij altijd een moment van nieuwsgierigheid :). In de supermarkt zie je al de meest bijzondere verschijningen, maar op een zonnig terras onder het genot van een drankje kan ik het niet laten om de gemiddelde voet te bekijken. Meestal denk ik dan: ‘wat zou een leuke nail art toch een verschil uitmaken’. Tijd dus voor nail art op de teennagels!

 

 

 

Nail Art inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 6 is Sport. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk voor inspiratie even naar ons  moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 21 september 2021 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!