In dit nummer 6-2020

Crisis op alle fronten

 

Ook Nail Design Magazine ontkomt niet aan de wereldwijde crisis rondom Covid-19. Door alle beperkingen die door onze overheden worden opgelegd zijn we voor het eerst sinds de start 11 jaar geleden, niet in staat geweest om een eigen step-by-step op te nemen. Ook is het erg moeilijk om input te krijgen voor jouw vakblad. Daarnaast zijn de makers van Nail Design Magazine privé nogmaals getroffen door een sterfgeval in de naaste familiekring. Crisis op alle fronten dus.

 

Om alles toch weer wat op te vrolijken hebben we in deze Nail Design Magazine maar liefst acht pagina’s ingeruimd voor de modespecial. Veel ideeën en inspiratie gemaakt door maar liefst tien nagelstylistes, gecombineerd met de najaarsmode.

 

Verder tref je een step-by-step etnische huid aan en natuurlijk weer nieuwe producten voor de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award. Ben je net begonnen in deze moeilijke tijd? Vicky Vermeiren geeft je tips waar je als starter in ieder geval aan moet denken. In de winterperiode hebben onze handen altijd wat extra zorg nodig, in Pathologie dit keer het belang van de nagelriem en waarom je ze dus extra moet verzorgen. In Fiscus en Financiën wat tips rondom het einde van jaar. Wat input nodig voor een snel design bij je klanten, in drie korte step-by-steps krijg je voorbeelden waar je gelijk mee aan de slag kunt.

 

Ik wens iedereen veel leesplezier!

 

 

Jeroen de Blaauw

Uitgever

Pathologie Paronychium

Nagelriemen in de winter

 

De winter is weer in aantocht en daarmee ook het gure weer en de droge lucht. Je huid, maar ook je nagels en nagelriemen drogen in de winterperiode makkelijker uit. In deze uitgave van Nail Design Magazine gaat Tracy Anne Shelverton in op onze nagelriemen en hoe je deze het beste de winterperiode doorloodst.

 

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 8 is Cosy Winter.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op deze pagina voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 30 november je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het eerste nummer 2021 eind december bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Happy Valentine!

 

 

 

Modespecial

Trends najaar 2020

 

Het najaar en de winter komen er weer aan. Je kleding van de vorige winter hoeft nog niet allemaal weg, wat ook dit jaar kun je met je dierenprintjes prima voor de dag komen. Verder zie je deze winter bruin en beige, maar dan wel met glans! En ook de patroontjes zijn weer terug, of het nou ruitjes of zig-zagjes of abstracte vormen zijn. Het mag allemaal. En om de boel wat op te vrolijken in de donkerste tijd van het jaar: Zachtroze en paars. Dat kun je natuurlijk met alles combineren. Voor jouw designs van deze winter kun je je laten inspireren door het modebeeld en om je een beetje te helpen hebben dit keer maar liefst 10 nagelstylistes speciaal voor Nail Design Magazine alvast wat ideetjes voor je gemaakt.

 

Bedrijfsvoering

Tips voor startende nagelstudio’s

 

Van plan om binnenkort een eigen zaak op te starten? Of misschien ben je wel net gestart en ben je nog volop je weg aan het zoeken in je zelfstandige leven. Als startende ondernemer is het vaak moeilijk om te weten waar je nu echt moet beginnen. Je ondernemingsnummer aanvragen, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer aanvragen en een rekening openen is makkelijk maar dan start het echte werk. In dit artikel heeft Vicky Vermeiren voor Nail Design Magazine een aantal tips voor jouw startende bedrijf op een rijtje gezet.

Nieuwe salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van de covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast voor je 'ingelijst', zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. Als set van 12 stuks voor € 72,60 als een set van 6 stuks naar keuze € 54,00 of per stuk voor € 12,50.