In dit nummer 01-2018

2018, 365 nieuwe kansen!

Een nieuw jaar, waarin wij als team van Nail Design Magazine je veel geluk, gezondheid, voorspoed en goede zaken wensen! Zoals het einde van het jaar een soort van race tegen de klok is met alles wat we nog willen doen, zo heeft een nieuw jaar weer tijd genoeg lijkt het wel. Een nieuw jaar voelt als een nieuwe ronde met nieuwe kansen, 365 nieuwe kansen eigenlijk. En het belooft zeker wel een interessant jaar te worden met veel nieuwe ontwikkelingen.

Voor ons weer de uitdaging om ook dit jaar jou op een goede, neutrale en volledige manier te informeren over wat er allemaal gebeurt in het mooie nagelvak. Voor ons ook veel nieuwe uitdagingen met onze Franstalige uitgave die nu ook in Frankrijk gaat verschijnen en vanaf februari ons Deenstalige zusje.

Veel leesplezier gewenst!

Een kijkje achter de schermen...

Een kijkje achter de schermen van een fotoshoot
Als fotograaf ben je voortdurend bezig om beeld te creëren. Beeld dat laat zien hoe uniek het bedrijf, het product en/of de persoon is die je vastlegt. Een fotograaf vertaalt hetgeen hij ziet naar sprekende beelden die voor meer omzet moeten zorgen bij zijn klanten. En als fotograaf vergeet je dat dan vaak voor je eigen bedrijf te doen. Nail Design Magazine laat Ron Rutgers van Foto-Concept aan het woord over de visie van zijn bedrijf en op zijn vak.

Nijveld Design

Kies voor een nieuwe look
De sfeer en aankleding van alle feestdagen en de daarmee samenhangende gezelligheid van de afgelopen maand is weer voorbij. Een nieuw jaar is weer van start gegaan. Na het opruimen van de versieringen doen de ruimtes die je tegenkomt voor je gevoel weer erg kaal en leeg aan. Die ruimtes kun je natuurlijk weer gaan opvullen met allerlei meubels en planten, maar dan wordt de ruimte toch snel alweer kleiner.  Maar hoe moet het dan wel? Nijveld Design helpt je een handje.

Goed om te weten

Internet discussies, wat moet je geloven?
De redactie van Nail Design Magazine zit regelmatig op Facebook. Wat komt er voorbij, wat speelt er allemaal en welke discussies worden er gevoerd? En natuurlijk bedoelen we dat dan op nagelgebied. Want dat er veel gediscussieerd wordt op nagelgebied mag duidelijk zijn. Voor nagelstylistes is Facebook een mooi medium om snel met collega’s in gesprek te komen en daarmee ook de mogelijkheid om je collega’s te raadplegen.

Kijkje bij een collega...

Michèle Groen-Zeewijk van Bizonder Wellness Centre
Dit keer sprak Nail Design Magazine met Michèle Groen-Zeewijk, een enthousiaste ambitieuze vrouw van 39 jaar die kwaliteit en klantbeleving hoog in het vaandel heeft staan. Michèle is vanaf 1 januari 2018 eigenaresse van Bizonder Wellness Centre in Hoogvliet. Een bedrijf dat in Hoogvliet en omstreken inmiddels een begrip in de regio is geworden.