In dit nummer 07-2018

Hectische tijden

Ja, het is duidelijk het najaar is echt begonnen, de agenda puilt weer uit van de afspraken en vanachter de pc kijken we naar het mooie nazomerweer. De hectiek van alledag is er weer, met verschillende beurzen om deel te nemen en de productie van Nail Design Magazine in drie talen hebben we onze handen vol.

 

In deze uitgave tref je een prachtige step-by-step aan van Mirjam van Galen, met veel passie laat zij je zien hoe je een zijdezacht ontwerp maakt. Laat je verrassen en bekijk zeker ook de volledige step-by-step film die we voor je maakten. Nieuwe trends in de mode vind je in de modespecial, met de speciaal op maat gemaakte nagels die passen bij de kleding zie je heel duidelijk hoe bijpassende nagels een outfit compleet maken. Je mist in deze uitgave ook iets, de reeks scheikunde. In de volgende uitgave gaan we hier natuurlijk weer mee verder om deze ingewikkelde materie aan je uit te leggen.

 

In Tips & Tricks komen vijlen aan bod, natuurlijk ook weer een artikel over de natuurlijke nagel. In ervaring spreekt dit keer de nog jonge Roxenne van Eijk. Natuurlijk weer nominaties bij de ‘Nail Design Magazine Readers Choice Award 2018’ verder alvast tips over je voorbereiding over de drukte in de feestmaanden bij bedrijfsvoering. In Nail Art Inspiratie verschillende herfstkleuren en motieven.

 

Het is al met al weer een mooi nummer geworden, wij wensen je veel leesplezier weer en misschien tot ziens in Brussel op Estetika Herfst?

Readers' Choice Award

De eerste stemmen zijn ontvangen.
We hebben in de vorige editie de eerste producten voor de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2018’ gepresenteerd. De start van het tweede jaar van de ‘Nail Design Magazine Readers Choice Award’ heeft al geleid tot een behoorlijke berg met ingevulde stemformulieren. Deze Award voor het beste, meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux is sinds vorig jaar een jaarlijks terugkerend event. Verderop lees je welke producten er voor de nominatie bij zijn gekomen en natuurlijk ook wat de Award ook al weer is, hoe het werkt en hoe je je stem kunt uitbrengen.

Kijkje bij.....

Marie Danneels, jong en ambitieus
Sinds het begin van de zomer heeft Marie Danneels haar eigen Nails & Beauty-zaak in vlak bij Brugge gelegen Sint-Andries. En ondanks dat ze pas 22 lentes jong is, heeft ze twee fulltimers in dienst en kan er, in die korte tijd dat ze open is, eigenlijk al een derde bij. In dit interview van Nail Design Magazine laten we je kennis maken met een ambitieuze jonge vrouw die, gesteund door haar familie,vrienden en collega’s, haar kansen benut en een mooie zaak heeft opgezet.

 

Modespecial

Herfst- en wintertrends 2018
Het zal je niet ontgaan zijn dat dit najaar in het teken staat van dierenprints. Veel dierenprints in veel verschillende kleuren. Maar er zijn natuurlijk meerdere trends dit najaar te spotten. Heb je het niet zo op allerlei kleuren in je garderobe, dan kies je misschien al snel voor de trend zwart-wit, in streepjes, stipjes of gewoon effen. Kies dat wat jij het prettigste vindt. Voel je je toch het fijnst in kleding die lekker comfortabel zit en niet te moeilijk is voor wat betreft lopen, zitten of bankhangen? Gooi er een kledingstuk met glitter bij en je bent toch modebewust! Neem een kijkje in deze modespecial van Nail Design Magazine en bekijk in alle rust de trends voor dit najaar met bijpassende accessoires en uiteraard de bijbehorende nagels.

Hospitality

Blurring; meer beleving, meer omzet en meer plezier

In mijn artikel van Nail Design Magazine januari 2018 heb ik het kort over blurring gehad. Blurring is het Engelse woord voor vervaging. In de praktijk gebruiken we het woord om branchevervaging aan te duiden. Door deze vervaging van grenzen tussen de verschillende branches ontstaan nieuwe concepten.

Lees hier alles over in Nail Design Magazine nummer 7