In dit nummer 02-2019

Beurzen volop

 

Zo na de donkerste wintermaanden komt het beurzenseizoen weer echt op gang, met Estetika in Brussel, Beauty Trade Special in Utrecht, Beauty Düsseldorf in Düsseldorf, Beauty Cosmetic & Spa in Hasselt om er maar een aantal te noemen. Voor inspiratie zeker de moeite waard om een vakbeurs te bezoeken. In Brussel en Utrecht tref je natuurlijk ook Nail Design Magazine aan.

 

In deze Nail Design Magazine, tref je een fraaie step-by-step aan van Sofie Devlieger van ASAP Nails & Beauty. Zij laat je zien hoe je een geometrisch perfecte nagel maakt. Niet hetgeen waar je direct aan denkt, maar het is wel realiteit in ‘Tips & Tricks’ lees je waar je op moet letten als je met je bedrijf stopt. In deze uitgave ook een nieuwe column van Suzanne Verbeek, waarin ze praktijksituaties voorbij laat komen. Vicky Vermeiren neemt je mee in de wereld van adverteren op Facebook en Instagram.

 

Natuurlijk alvast een vooruitblik naar Estetika en Beauty Trade Special, nail art inspiratie en in de mail en win maak je dit keer kans op Deel 1 van Face to Face met Doug Schoon.

 

Nieuw voor 2019 is de digitale versie van Nail Design Magazine, deze versie wordt abonnees gratis toegezonden. Je ontvangt hiervoor een e-mail van ons met daarin de link en de toegangscode tot het tijdschrift. Natuurlijk ontvang je als abonnee ook gewoon de papieren versie van Nail Design Magazine. De digitale versie gaan we natuurlijk nog verder doorontwikkelen waarbij we optimaal gebruik willen maken van de technieken die internet te bieden heeft.

 

Voor nu alvast veel leesplezier!

Kijkje bij....

Esther Kalkman

Uiteraard kennen jullie Esther Kalkman van de leuke column die zij sinds twee jaar schrijft voor Nail Design Magazine. Maar weten jullie ook dat deze 34-jarige columniste een eigen nagelsalon heeft? Om hier het fijne van te weten gingen wij voor deze editie van ‘Een kijkje bij’ langs bij haar zaak Elaness in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

Dat Esther leuk kan schrijven is al bekend. Ze schrijft grappige columns over bepaalde gebeurtenissen in haar leven, maar wel met een serieuze ondertoon of een zakelijke tip als bottom line. Dat ze goed met woorden om kan gaan is niet zo vreemd , ze heeft namelijk een opleiding communicatie gedaan. Om te achterhalen hoe zij  in het nagelvak terecht gekomen is moeten we 19 jaar terug.

Nail Art Inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 4 is Strand/Zomer.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 1 april je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het vijfde nummer 21 mei bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de indian summer!

 

 

Bedrijfsvoering

Advertenties

Je bent geen superheld!

 

Het nieuwe jaar dat net van start is gegaan gaat vaak gepaard met goede voornemens. De een wil graag wat kilo’s kwijt en een gezondere levensstijl, de ander wil misschien z’n zaak verder uitbouwen en die ene grote droom najagen.

Wanneer ik tijdens een coachinggesprek vraag wat de saloneigenaar in kwestie graag zou willen veranderen komt productiviteit vaak naar voren. Ze willen minder chaos (in hun hoofd en op hun werkplek) en liefst ook wat meer tijd overhouden. Is dit ook een van jouw goede voornemens? Lees dan zeker verder!

 

Step-by-Step Nail Art

Nail that nails!

 

Strakke geometrische vormen in de nailart zijn een bekend gegeven, maar in de vorm van de nagels is dat iets geheel nieuws! Sofie maakt hier voor Nail Design Magazine de nagel der nagels. Strakke facetvormen zoals je ze bij diamanten ziet vormen de kenmerkende lijnen van deze nieuwe designvorm in Nails. Een combinatie van Russian almond, pencilvorm met facet, en stiletto met draagbare lengte.