In dit nummer 4-2021

Nieuwe energie

 

Voor de meeste mensen is het alweer een langzaam vervagende herinnering; zon, zee en strand. Ik had ook dit jaar het grote genoegen om pas rond deze tijd terug te komen uit zuid-oost Europa. Ik schrijf dit dus nog volop voorzien van een gezond zomers bruin. Ook heb ik nauwelijks nieuws gezien, echt aan te raden, een tijdje geen doemscenario’s en de-wereld-vergaat-morgen berichten. Dus vol nieuwe energie en enthousiasme ben ik weer aan de slag om samen met de andere betrokkenen binnen de uitgeverij jullie vakblad te maken.

 

In deze uitgave een zeer fraaie step-by-step van Cerisa Klein, naast veel andere dingen ook docent bij Magnetic Nail Design. Zij laat in de step-by-step een mooi design zien voor de mooiste dag van je leven. Over Magnetic Nail Design gesproken; zij hebben de gok gewaagd door een daadwerkelijk ouderwets live event te organiseren waar je weer gewoon van mens tot mens met elkaar kunt praten, in plaats van tegen een scherm met de afbeelding van een mens erop. Een echt ouderwets event, met demo’s, normaal sociaal contact en echte producten die je in je handen kunt houden. Ondersteun dit initiatief en bezoek het Nail Talk Live Event op 13 november en 14 november in Soesterberg. Je leest er meer over verderop in het tijdschrift.

 

Verder in deze uitgave gaan we in gesprek met Bob den Haring jr. over 30 jaar Agenda de Beauté, bij pathologie vertelt Tracy Anne je waar je nou extra op moet letten wanneer je kunstnagelproduct opvult of bijwerkt. In alweer het vijfde jaar van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award verkiezingen tref je weer een aantal nieuwe genomineerde producten aan.

 

In kassa geeft Vicky Vermeiren je tips waar je op moet letten bij het vinden van een goede boekhouder. En in onze serie over cosmetische voetverzorging, gaat Marloes van Beveren in op een nagelreconstructie van een schimmelnagel bij een klant die ook chemo behandelingen heeft gehad.

 

Dan natuurlijk nieuwtjes uit de markt en Mail & Win.

 

Ik wens jullie veel leesplezier met deze uitgave!

Bedrijfsvoering

Hoe kies je een goede boekhouder?

 

Natuurlijk weet jij alles van nagels maken, leuke nail art, de meest strakke vormen en voor iedere klant de juiste nagel. Dat is ook datgene dat je leuk vindt en het liefste doet. Maar daarnaast ben je zelfstandig ondernemer, dat geeft veel vrijheid maar ook verplichtingen met name op het administratieve vlak.

En dat gedeelte is nou net het onderdeel van je bedrijf dat de meesten niet echt leuk vinden. Dus een boekhouder of accountant voor de minder leuke kant is voor de hand liggend.

Vicky helpt je in deze uitgave van Nail Design Magazine op weg met hoe je de juiste keuze kunt maken.

 

Interview

Agenda de Beauté

Alweer dertig jaar wordt de Agenda de Beauté met veel liefde en enthousiasme gemaakt door Publiciteitsbureau Leeuwenbergh, eerst door vader Bob sr. en nu alweer heel lang door zijn zoon Bob den Haring jr., Nail Design Magazine sprak met Bob junior over dit toch wel iconische product in de Nederlandse beautymarkt.

 

 

 

Nail Art inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor het volgende nummer is Rich & Famous. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk voor inspiratie even naar ons  moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 16 november 2021 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!