In dit nummer 1-2022

Zomer 

Het geduld van iedereen is flink op de proef gesteld, maar hier is dan toch de nieuwe Nail Design Magazine. Op de achtergrond is er veel veranderd, veranderingen die behoorlijk wat vertraging tot gevolg hebben gehad bij het maken van een nieuwe Nail Design Magazine.

 

In deze uitgave gaan we verder met een nieuwe aflevering van de Natuurlijke Nagel, Tracy Anne Shelverton gaat in haar artikel in op de BIAB gels. In Fiscus wijzen we nog even op de regeltjes die gelden voor het bepalen van de omzet en winst in het kader van de verschillende regelingen omtrent Covid19 compensaties. Ook vind je een kort eye opening artikel als het gaat over de kosten van zorgvuldig en veilig werken. Natuurlijk maken we de winnaars van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2021 bekend. En speciaal voor deze uitgave een vrolijke zomerse step-by-step van Anneke Willemsen van Stichting Comfort Nails, kijk snel met Anneke mee hoe zij deze gemaakt heeft. Meer klanten nodig, Vicky Vermeiren vertelt je in haar artikel wat je kunt doen met marketing om dat te bereiken. Zomermode en nagels, een fraaie combinatie, kijk in het de Modespecial wat je zoal kunt doen met de nagels van je klanten om te matchen met hun nieuwe outfit. Nail Design Magazine ging met Stefanie Leurink van Let’s be beautiful in gesprek om je een kijkje in haar bedrijf te geven.

 

Extra inspiratie nodig? Jolanda van de Ven-Jongbloed, Julia Kaal, Wendy Smits en Froukje Groenendijk laten je allemaal op hun eigen wijze zien wat je ook kan doen met nagels! En natuurlijk ook nog Nail Art Inspiratie. Alles bij elkaar toch een mooie en interessante uitgave van Nail Design Magazine!

Veel leesplezier en een mooie zomer!

Jeroen de Blaauw

 

 

 

Goed om te weten

Besparen met gezond en veilig werken!

 

Je leest er regelmatig over in Nail Design Magazine, hoe je problemen met de natuurlijke nagel kunt herkennen. En ook hoe jij kunt bijdragen aan het voorkomen van problemen. Een van de meest voorkomende problemen die je kunt helpen voorkomen schuilt in het risico op allergieën. De producten waar je als nagelstylist mee werkt zijn stuk voor stuk een mogelijke veroorzaker van allergieën. In dit artikel gaan we in op kosten en baten rondom veilig werken.

 

Modespecial

Trends zomer 2022

Voor de mode van deze zomer gaan we terug in de tijd, want ‘The 80’s’ are back! Wijde broeken vrolijk gekleurde tops, een colbertje met een t-shirt á la Madonna, het mag weer! Of ga je nog iets verder terug in de tijd? Vintage is weer helemaal in! Felle uni-kleuren of juist streepjes en ruitjes afgemaakt met een leuke pump. En waar we nooit genoeg van krijgen: Animalistic! Tijgers, zebra’s, panters, slangen, alles mag! Vind je dit allemaal te druk, dan kun je natuurlijk kiezen voor de chique beigekleuren. Bij deze mooie kleding horen natuurlijk ook prachtige bijpassende nagels. Nail Design Magazine heeft voor deze editie Martyna Nowak, Stefanie Leurink, Veronique Muijtjens-Huntjens, Ruth Deruddere, Linsey Scheers en Gemma Rademaker bereid gevonden om alvast wat inspirerende tipjes te bedenken. Laat je inspiratie de vrije loop en geniet van deze zomer!

 

 

Kijkje bij een collega

Stefanie Leurink - Let’s be beautiful

 

Je zal maar een nagelsalon en een groothandel hebben, daarnaast nog opleidingen geven en in een pand zitten van 100 m2, terwijl je eigenlijk helemaal niet zo snel wilt groeien. Dit is het verhaal van Stefanie Leurink. Wil je weten hoe ze dit in nog geen acht jaar bereikt heeft? Nail Design Magazine ging met haar in gesprek.