Readers' Choice Award 2022

Wie gaat er dit jaar met de eer strijken en het label ‘Nail Design Magazine, Readers’ Choice Award 2022’?

 

Nail Design Magazine organiseert al weer voor de zesde keer de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux’. Een award voor het meest favoriete, meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën volgens de lezers van Nail Design Magazine. 

 

De Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In tien verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van meest favoriete product volgens de lezers van Nail Design Magazine.

Deze award voor professionele nagelproducten wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Als lezer kun je via de website jouw favoriete product kiezen. Ook kun je een niet genoemd product van jouw keuze invullen als vrije keuze. Iedere stem die uitgebracht wordt, zorgt er uiteindelijk voor dat per categorie de drie meest favoriete producten genomineerd worden.

De stemmen van onze Nederlandse lezers bepalen uiteindelijk wie de ‘Readers’ Choice Award 2022’ voor Nederland behaalt. Dit geldt ook voor onze Belgische lezers.  De Nederlandse en Belgische stemmen geven opgeteld ook nog een overall Award.

Goed om te weten: De stem van een abonnee van Nail Design Magazine telt dubbel ten opzichte van de stem van alleen lezer van Nail Design Magazine. Je kunt je stem uitbrengen in de volgende categorieën:

Meest favoriete…

1.  Traditionele acryl/coloracryl product
2.  Traditionele gel/colorgel product
3.  Acrylgel product
4.  Gellak product
5.  Rubberbase product
6.  Tip/sjabloon product
7.  Innovatieve product
8.  Product voor verzorging van de natuurlijke nagel
9.  Nail art product
10.Handverzorgingsproduct/Handmasker


Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2022, geef je jezelf als gebruiker van de producten een echte stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als meest favoriete product bestempeld te worden. Doe dus mee en vorm samen met je collega’s een jury voor de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2022! Ben je behalve lezer ook nog abonnee van Nail Design Magazine, dan telt jouw stem dubbel.

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine. Je kunt dan je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten. Zit je favoriete product er (nog) niet bij? Geef dan jouw favoriete product door via het vrije keuzeveld op het stemformulier op de website.

De nominatierondes vinden plaats tot en met dinsdag 31 januari 2023 12.00 uur. Aan de hand van de dan binnengekomen stemmen wordt de top 3 bepaald. In de laatste stemronde van februari 2023 kan alleen nog maar gekozen worden uit de top 3 van genomineerde producten.

Voor ieder genomineerd product tellen stemmen uit Nederland en België apart mee. Door de stemmen te scheiden, kan er uiteindelijk per land een top 3 en vervolgens een winnaar per land en één overall Benelux-winnaar bepaald worden. De duizenden lezers van Nail Design Magazine, het grootste vaktijdschrift voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux, geven samen aan wat zij hun meest favoriete product in iedere categorie vinden.

De winnaars van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux mogen daarna het keurmerk van meest favoriete en/of meest innovatieve product voeren. 

Lees hieronder alles over de algemene voorwaarden van de Readers' Choice Award en hoe je je kunt aanmelden voor deelname.

Algemene Voorwaarden Readers Choice Award 2022
PDF – 274,1 KB 199 downloads