In dit nummer 2-2020

Griep?

 

Terwijl ik dit schrijf, grijpt het Coronavirus om zich heen. De beautybeurzen in het voorjaar worden daardoor onzeker. Bologna en Düsseldorf zijn al afgelast of doorgeschoven naar een ander moment. Voor de Beurs in Brussel is dit nog onzeker. Vooralsnog gaat deze gewoon door. Ook in de nagelstudio zal e.e.a. vragen oproepen. Wanneer je echter gewoon een strikte hygiëne in acht neemt dan is het risico op verspreiding redelijk klein. Zorg er ook voor dat jouw klant haar handen wast of ontsmet. Verder hebben we weer een aantal interessante en mooie artikelen voor je gemaakt, met heel actueel ook een artikel over mondkapjes. De reden is echter niet het Coronavirus.

 

Vanaf deze uitgave gaan we in Nail Design Magazine aandacht besteden aan veilig werken, het artikel in ‘Goed om te weten’ over mondkapjes is daar een begin van.

 

Heb jij klagende klanten? Waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt, dus ook jij zult waarschijnlijk klagers hebben. Hoe je hier goed mee om kunt gaan lees je in bedrijfsvoering door Vicky Vermeiren. In Ervaring spreekt gaan we dit keer in gesprek met Merel en Fleur. De cover en de bijbehorende prachtige step-by-step is dit keer door Cerisa Klein gemaakt, lees in Nail Design Magazine hoe zij dit deed. Het klimaat en de belastingvoordelen voor kleine ondernemers lijkt steeds verder onder druk te staan, laat je niet gek maken door allerlei berichten die nog niet in wetgeving zijn omgezet. In de rubriek fiscus gaan we dit keer in op de zelfstandigenaftrek.

 

Een goede verzorging van de natuurlijke nagel is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Lees in Natuurlijke Nagel hoe je een goede manicure vervolgt met een fraaie kleur op de nagels. Onycholysis komt helaas vaak voor, in pathologie lees je wat jij kunt bijdragen om dit te voorkomen.

 

Heb jij je al ingeschreven voor de Belgische Kampioenschappen Nail Art en de Benelux Kampioenschappen Stamping Nail Art? Lees er meer over verderop in deze Nail Design Magazine en schrijf je nog last minute in!

 

Er zijn weer nieuwe salonposters verkrijgbaar, we hebben van twaalf covers mooie salonposters gemaakt, in branchenieuws en op onze website lees je er meer over. Wil je zo’n mooie set van twaalf stuks winnen? Doe dan mee aan Mail & Win, en wie weet heb jij ze dan als cadeautje in huis!

 

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens tijdens Estetika in Brussel!

 

Bedrijfsvoering

Klachten

Niemand krijgt graag een klagende klant op zijn dak. En toch gebeurt het in elke salon weleens dat er klanten ontevreden zijn en dat ook aan jou laten weten. Oké, het is misschien niet het allerfijnste gesprek maar de manier waarop jij met de klacht omgaat is bepalend of je klant al dan niet terugkomt. Succesvolle salons zien klachten daarom als een waardevolle feedback en benutten dit als een kans om hun diensten te verbeteren. In deze editie van Nail Design Magazine geeft Vicky Vermeiren je tips en advies hoe je met klachten om kunt gaan.

 

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 3 is Sailor Ahoy.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 20 maart je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het vierde nummer 2020 op 24 april bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Summer Delight.

 

 

Goed om te weten

Mondmaskers

Mondmaskers in de nagelstudio
Noodzakelijk of overbodig?

Mondmaskers zijn op dit moment een ‘hot topic’. Je kunt geen journaal zien of krant lezen en het gaat over het feit dat mondmaskers wereldwijd nog maar moeilijk te verkrijgen zijn in verband met het Corona virus. Maar… wist je dat wij als nagelstylist eigenlijk altijd met een mondmasker zouden moeten werken, en dan niet tegen het Corona virus, maar om onszelf te beschermen tegen het fijnstof dat we produceren? In deze uitgave van Nail Design Magazine gaan wij dieper in op het waarom en de verschillen tussen de diverse mondmaskers.

 

Step-by-Step

Flashy Classy Neon Nails

 

De flitsende Neon Nails van Cerisa Klein (Pacha Nails en MF Academy) zijn een dikke knipoog naar de jaren ’80 van de vorige eeuw. De eighties zijn gewoon terug in een nieuw jasje! Dynasty in een remake en de Dolly Dots on tour.

 

De combinatie van diep zwart met de neon kleuren laten de nagels lekker knallen. Zet de radio maar aan en dans op de oude disco hits, want vrolijk word je hier zeker van.

 

Kijk mee met Cerisa hoe zij voor Nail Design Magazine deze Flashy creatie tot leven brengt.Nieuwe salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast 'ingelijst' voor je, zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. De posters zijn per stuk € 12,50. Bestel je er 6 of meer dan krijg 25% korting, en bestel je er 12 of meer dan krijg je 50% korting!