In dit nummer 07-2017

Het is alweer november...

Ineens is het jaar weer bijna om, maar voor we ons storten in de vele feestelijkheden is het nog even volop aan de bak. Dit nummer staat dan ook weer boordevol leuke en interessante onderwerpen die je inspireren en verder helpen in je nagelstudio. Een uitgebreide tep-by-step van Marie Danneels, een Belgische top nagelstyliste. Voor abonnees is bij deze editie het Nail Art Magazine meegestuurd met weer talloze schitterende nail art designs als voorbereiding op het feestseizoen. Geen ster in nail art, dan kan de stempelplaten je wellicht uitkomst bieden. Ook heel belangrijk in deze tijd, kleur! Je leest hier alles over in Goed om te weten. Daarnaast vind je ook informatie over oogstyling, de natuurlijke nagel en nog veel meer!

Namens het team van Nail Design Magazine wensen we je weer veel leesplezier!

Goed om te weten

Hoe kies je de juiste kleur?
Misschien herken je het wel; je wilt een mooie set maken bij een klant, met eventueel wat nail art erop, of gewoon lekker simpel, maar wel een aantal nagels in een andere kleur. Alleen heb je geen idee welke kleuren je moet gebruiken. Een beetje theorie rondom de kleurenleer kan je hierbij helpen! Nail Design Magazine heeft het voor je uitgezocht en zet het op een rijtje voor je.

Readers'
Choice Award

De inzendingen voor de Readers' Choice Award gaan door. In deze editie zijn we alweer beland bij de vierde ronde van de Readers’ Choice Award Benelux.
Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In negen verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste product. In deze editie vind je de nieuwe inzendingen voor de nominaties.

Sfeer in je studio

Miranda Nijveld van Nijveld Design gaat je meenemen in de theorie rond de aankleding en sfeer van je studio. Onder het motto: zien, beleven en genieten is Nijveld Design gespecialiseerd in het aankleden van je bedrijfsruimte.

Step by step oogstyling

Door het gebruik van de unieke Nouveau Lashes & Beauty weight-for-weight extend techniek worden individuele wimpers één voor één op de natuurlijke wimper aangebracht voor een perfecte afwerking zonder de natuurlijke wimper te overbelasten of schade te veroorzaken. Dit zorgt voor wimpers met extra volume die er voller en dikker uitzien. Kijk stap voor stap mee hoe het werkt.