In dit nummer 04-2017

Zomerse temperaturen

Met al een paar zomerse dagen achter de rug hebben we alvast kunnen voorproeven van de heerlijke periode die voor ons ligt. Een periode van wat gas terugnemen, meer tijd voor elkaar en tijd voor terugkijken op de afgelopen maanden. Ook een periode waar we weer nieuwe energie kunnen opdoen voor het najaar met frisse ideeën en vernieuwde energie. Lekker op vakantie en genieten van de warmte en de zon met de mensen die direct naast ons staan.

In dit zomerse nummer van Nail Design Magazine tref je weer een keur aan vaktechnische artikelen aan. Lees hoe je om moet gaan met ribbels in de natuurlijke nagel, een frisse zomerse Nail Art step-by-step van Froukje Groenendijk. Tips hoe je je bedrijfsvoering kunt verbeteren en de achtergronden achter de Russian Manicure. In de Tips & Tricks lees je over gellak. Verder natuurlijk een fiscale tip voor je bedrijf en maak je kennis met Lilly Nails Benelux. Nail Art kunstenares Nataliya Kornyeyeva van Korneliya Nail Art gaat vanaf dit nummer een leuke en ook leerzame column voor je verzorgen. Al met al is het weer een veelzijdig en inspirerend nummer geworden waar jij je voordeel mee kunt doen in de dagelijkse praktijk.

Stem jij ook mee? Op pagina 48 lees je meer over het nieuwe initiatief van Nail Design Magazine; De Nail Design Magazine Readers’ Choice Award  Benelux 2017. Doe mee en laat je stem horen.

Namens het hele team van Nail Design Magazine een hele fijne zomer!

Handcremes

Zoals nagelriemolie onontbeerlijk is voor je nagelriemen, zo kunnen je handen niet zonder een handcrème. Smeren is namelijk de enige manier om je handen 's zomers en in de winter zacht en soepel te houden. Gelukkig zijn er genoeg fijne handcrèmes en lotions te vinden die je daarbij helpen. Crèmes met SPF, intensief verzorgend en voedend, water resistant, in een handzaam pocketformaat, ze zijn voor het uitkiezen! Nail Design Magazine maakte een selectie uit het brede aanbod en zet de fijnste producten voor je op een rijtje.

Kijkje bij...

In de winkelgalerij van een woonflat in het gezellige Eindhoven is nagelstudio Art Nails van Marleen Henskens gevestigd. Het fijnste van haar vak vindt de in Schijndel geboren Marleen het één-op-één contact met haar klanten. "Sommige klanten komen al ruim 14 jaar om de twee weken naar mijn studio, dan bouw je wel een innige band op", laat Marleen trots weten. Nail Design Magazine zocht haar op in haar bijzonder fraai ingerichte nagelstudio.

Nieuwe column

Even voorstellen: tips over nagelstyling en nail art, daar draait het om bij de nieuwe columniste Nataliya Kornyeyeva van Korneliya Nailart Design & Products. Nataliya maakt de meest prachtige en spectaculaire nail art, niets is te gek. In elke editie van Nail Design Magazine deelt Nataliya haar kennis en niet te missen tips!

Terugblik Hardenberg

Ruim 8400 beautyprofessionals bezochten Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Hardenberg. Dat zijn er weliswaar iets minder dan vorig jaar, maar door de aanscherping van het uitnodigingsbeleid werd de bezoekerskwaliteit sterk verbeterd. Daarmee ging een nadrukkelijke wens van de beautybranche in vervulling. Zij gaven vooraf aan alleen in contact te willen komen met ‘de echte beautyprofessional’. De organisatie scherpte hierdoor haar uitnodigingsbeleid aan, waardoor het consumentengehalte flink af nam. Het driedaagse evenement werd gehouden op 6, 7 en 8 mei.