In dit nummer 05-2019

Rustig en druk tegelijk

Terwijl niet alleen de mussen, maar eigenlijk alles dood van het dak af valt qua temperatuur ging het werk gewoon door. Weliswaar grotendeels in de nacht wanneer het afgekoeld is, maar toch. Het is zo’n typisch zomermoment waar je het vreselijk druk hebt terwijl het verder heel rustig om je heen is. Veel mensen zijn tenslotte al met vakantie, verschillende groothandels zijn een paar weken aaneengesloten dicht, weer andere kiezen voor een soort van om de week principe. Na deze laatste inspanning is het voor ons ook even echt rust.

 

De Nederlandse Kampioenschappen Nagelstyling hebben weer plaatsgevonden. Dit keer was de locatie het pand van Bibi’s Beauty & Supplies in Roosendaal. Bedankt Bargje en Stefan voor de warme ontvangst. Wil je de winnende nagels nog eens bekijken? Ze staan voor je in het overzicht wedstrijden.

 

Fie Pedersen van Insight Cosmetics Group in Denemarken is dit keer verantwoordelijk voor de step-by-step. Het is een zomerzoete bohemian creatie geworden, feestelijke en toch elegante nagels. Vicky Vermeiren houd ons in haar artikel een spiegel voor over stress, met gelukkig goede adviezen hoe deze juist weer te verminderen. Een paar van haar tips hebben we op kantoor in ieder geval omgezet in actie. Nail Art inspiratie is een mooi internationaal zomers en kleurrijk geheel geworden.

 

Frezen zodat je klant het nauwelijks merkt, kun jij dat al? In 10 Tips & Tricks lees je er meer over. Voor de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2019 hebben we nieuwe nominaties gehad van dit keer Gorge Nails en Monai. Je vindt de producten netjes gerangschikt terug in het overzicht.

 

In het kader van de natuurlijke nagel gaan we wat dieper in op handschoenen, in deze editie deel II. (deel I kun je teruglezen in nummer 2/2019)

 

Ik wens iedereen veel leesplezier en de mogelijkheid om volop van de zomer te genieten!

Bedrijfsvoering

Stress

Hoe verminder je stress als ondernemer?

 

Stress, het is eigenlijk nergens goed voor, niet voor jouw lichaam maar ook niet voor jouw zaak. Of je nu stress hebt omdat het gigantisch druk is of net omdat het véél te rustig is. Je kan maar beter leren omgaan met stress als je altijd (de juiste) objectieve beslissingen wil nemen. In dit artikel geef ik je een aantal tips die kunnen helpen om je minder gestrest te voelen.

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 6 is Herfst.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 13 augustus je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het zevende nummer 20 september bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de kerst!

 

 

Readers Choice Award 2019

De eerste stemmen zijn ontvangen!

We hebben in de vorige editie de eerste producten voor de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2019’ gepresenteerd. Deze Award voor het meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux is sinds twee jaar een jaarlijks terugkerend event. Lees  welke producten er voor de nominatie bij zijn gekomen en natuurlijk ook wat de Award ook al weer is, hoe het werkt en hoe je je stem kunt uitbrengen.

 

Een award voor het meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux. Jij als lezer van Nail Design Magazine geeft door middel van deze Award aan welke nagelproducten jouw favoriet is.

 

Wil je meedoen of jouw stem uitbrengen kijk dan op de Readers’ Choice pagina’s voor meer informatie.

 

NK Nagelstyling

Nederlands Kampioenschappen Nagelstyling

 

Op 29 juni heeft Het Nagelgilde de Nederlandse Kampioenschappen Nagelstyling georganiseerd.

Deze keer was dat op de locatie van BiBi’s Beauty & Supplies in Roosendaal. Het Nagelgilde bedankt Bargje en Stefan van deze kant nogmaals voor de supergastvrijheid en de organisatie.

 

Er waren voldoende deelnemers voor drie wedstrijden en ondanks het tropische klimaat van 30 graden waren de resultaten er niet minder om! De jury bestond deze keer uit Tracy Shelverton, Fiona Bouwknegt en Ivette van Riel. Nail Design Magazine was er natuurlijk bij.