In dit nummer 06-2019

Spannend najaar

Het najaar is alweer begonnen, ook dit jaar is voorbijgevlogen met de laatste nazomerse dagen nog te gaan, begint de voorbereiding op het winterseizoen met alle feestdagen die daar bij horen. Ook voor de nagelmarkt belooft het een seizoen te worden met veel nieuwe ontwikkelingen. Als ik de producten bekijk die genomineerd worden voor de Readers’ Choice Award dan zijn er echt steeds meer volwassen en doorontwikkelde producten verkrijgbaar in de markt. Ook komt er weer meer nail art om de hoek kijken, leuk voor de feestdagen!

Bij onze uitgeverij lijkt het alsof we alles weer op orde hebben gekregen, met verschillende organisatorische en leveringsproblemen hebben we door deze omstandigheden veel last gehad van onregelmatige leveringen van jullie vakblad. De planning is nu dat wanneer de digitale versie verschijnt, je ongeveer na twee weken ook de papieren versie ontvangt.

 

Hoewel er veel vragen geweest zijn over digitale tijdschriften uitbrengen, blijkt toch dat papier nog steeds de favoriet is om te lezen. Verderop in dit nummer vertellen we over de voordelen van digitaal lezen. De papieren versie blijft echter de kern van het tijdschrift. In deze uitgave komt een oude vertrouwde rubriek weer terug; Fiscus & Financiën. Niet altijd het leukste onderwerp maar wel een erg nuttig onderwerp.

 

Verder hebben we verschillende nieuwe onderwerpen op de planning staan voor dit najaar en laten we je weer meer step-by-steps zien. Mocht jij als lezer denken, ik wil ergens meer van weten? Geef je vraag of suggestie door via redactie@naildesign-magazine.nl en wie weet zie jij jouw onderwerp terug in jouw vakblad.

 

Natuurlijk vind je ook in dit nummer weer de vertrouwde onderwerpen terug, zo helpt Vicky Vermeiren je op weg met je kennis over marketingtermen. Je leest in het laatste deel over handschoenen hoe je de Nen-normering moet lezen om te komen tot de juiste handschoen voor je werk. Snelheid en kwaliteit lijken soms tegengestelde waarden, in Tips & Tricks helpen we je om deze twee bij elkaar te brengen.

 

Natuurlijk kun je ook in dit nummer weer mooie producten winnen, dit keer van het Europese topmerk Kinetics. Kijk snel bij de Mail & win wat je kunt winnen.

 

Ook nog aandacht voor de komende najaarsbeurzen in Utrecht en Brussel, het belooft weer interessant te worden met allerlei nieuws. Wij zijn in ieder geval in Brussel te vinden met onze eigen stand, misschien dat we je nog tegenkomen? Heb je nog geen abonnement? Profiteer dan van de beursaanbieding Utrecht of Brussel.

 

Alvast veel leesplezier,

 

En tot ziens?

Bedrijfsvoering

Marketingtermen

Dus, je bent op zoek naar nieuwe klanten en daarom wil je wat meer aan je marketing doen. Zoekend naar inspiratie surf je het internet af waar je de ene na de andere marketingterm voorbij ziet vliegen. Allemaal leuk die praatjes maar wat betekenen ze eigenlijk concreet? En haal je daar dan écht nieuwe klanten mee binnen?

 

In dit artikel in Nail Design Magazine bespreek ik een aantal veelgebruikte termen uit de marketing.

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 7 is Kerst.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 23 september je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het achtste nummer 25 oktober bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op oud&nieuwfeesten.

 

 

Ervaring spreekt

Peggy Pieters – Lilly Nails Benelux

 

Deze keer in de rubriek ervaring spreekt komt Peggy Pieters aan het woord, Peggy eind 40 gelukkig getrouwd met de liefde van haar leven Harco, woont met hem en hun twee prachtige dochters (27 en 15) en Lola de Havanezerpup in het Noord Hollandse Purmerend. De stad waar ze ook sinds 2016 haar bedrijf Lilly Nails Benelux met groothandel, opleidingscentrum en nagelstudio heeft gevestigd. Aan Nail Design Magazine vertelt ze haar verhaal.

 

Modespecial

Trends najaar 2019

 

Het najaar en de winter komen er weer aan. Vaak een beetje somber met de donkere dagen, maar niet voor je kleding!

De gele tinten en de ruitjes van het voorjaar zullen ook in het najaar weer te zien zijn in het straatbeeld.

Dierenprints zijn niet meer weg te denken! Slangen, luipaard, panter en zebra, je kunt ze allemaal weer dragen.

Of ga je liever voor de bloemen, grote of kleine, het maakt niet uit!

En natuurlijk: Roze, daar wordt je toch altijd vrolijk van?

 

Laat je inspireren dit najaar, en begin vast aan de nageldesigns die het best bij jouw klanten passen!

 

Om je alvast op weg te helpen met ideeën hebben Kristel Heirweg, Brenda Fidder-Walraven en Geoffrey Venus speciaal voor Nail Design Magazine bijbehorende nagels gemaakt.