In dit nummer 04-2019

Zomer op komst

Terwijl ik dit schrijf, vlieg ik terug van mijn vakantiebestemming naar Nederland. Eigenlijk had dit nummer dus al af moeten zijn. Jammer genoeg heeft de server storing, hierdoor is e-mail verkeer bijna niet mogelijk en kan er niemand bij de data die nodig is voor de laatste ronde van de artikelen en foto’s. De back-up server is er wel, maar kan niet ingeschakeld worden zonder afdeling automatisering die in hetzelfde vliegtuig terug naar Nederland zit. Veel werk aan de winkel dus.

 

Zelf was ik erg toe aan vakantie, ik ben een aantal jaren niet weggeweest en dat wreekt zich uiteindelijk. Met weer veel nieuwe energie en ideeën kom ik terug naar Nederland. Ik was vergeten hoe belangrijk vakantie is om je krachten te hernieuwen.

 

In deze uitgave hebben we een prachtige step-by-step van Alina Hoyo, zij neemt je mee in caribische sferen. Een prachtige set om te zien en ook om te dragen tijdens de lange zomeravonden en alle feesten die bij de zomer horen.

 

Allergieën spelen steeds vaker op, zeker nu nagelstyling inmiddels bijna 30 jaar gemeengoed aan het worden is. Een van de methoden om je hier beter tegen te beschermen is het dragen van handschoenen. In dit nummer lees je meer over waar je op moet letten en wat nou eigenlijk geschikte handschoenen zijn, voor jou als nagelstylist, om te dragen tijdens je werk.

 

Verder, hebben we weer fraaie Nail Art Inspiratie voor je, in tips en tricks advies hoe je het beste een tipbox kunt maken. In kijkje bij gaan we dit keer naar Brielle, naar Studio Basecoat. De zakelijke adviezen van Vicky Vermeire gaan dit keer over hoe je nieuwe klanten kunt werven.

 

Je leest het vanzelf allemaal in dit nummer.

 

Natuurlijk hoop ik je bij de enige echte Nederlandse Nagelkampioenschappen, dit maal in Roosendaal tegen te komen!

 

Veel leesplezier!

De natuurlijke nagel

Hypoallergeen?

Je komt het vaak tegen op producten; Hypoallergeen, vaak wordt dit opgevat als anti- allergisch. Hypoallergeen, betekent eigenlijk dat een product minder stoffen bevat die een allergische reactie kunnen veroorzaken.

 

Tracy gaat voor dit artikel in Nail Design Magazine in op de vraag of Hypoallergene producten eigenlijk wel bestaan in de nagelwereld?

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 6 is Herfst.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 13 augustus je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het zevende nummer 20 september bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de kerst!

 

 

Readers Choice Award 2019

De eerste nominaties voor 2019 zijn binnen!

Zoals je wellicht in de vorige editie van Nail Design Magazine hebt gelezen, organiseren we alweer voor de derde keer de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux’.

 

Een award voor het meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux. Jij als lezer van Nail Design Magazine geeft door middel van deze Award aan welke nagelproducten jouw favoriet is.

 

Wil je meedoen of jouw stem uitbrengen kijk dan op de Readers’ Choice pagina’s voor meer informatie.

 

Aroma

Pepermuntolie

 

Pepermuntolie: een echte alleskunner

Hoewel pepermuntolie bekend en populair is, kennen maar weinig mensen de echte veelzijdigheid van pepermunt. De geur van de zoete, intensieve etherische olie is direct herkenbaar en kent een lange traditie in de ondersteuning van ons lichaam bij spijsverteringsproblemen.