In dit nummer 3-2020

De crisis de baas

 

De voor ons bekende wereld stond even volledig op z’n kop, ongekende maatregelen die diep in hebben gegrepen op onze privé leefomstandigheden en in onze bedrijven. Na een aantal maanden van verplichte sluiting van veel bedrijven, komt langzaamaan het economische leven weer op gang. Nagelstudio’s mogen sinds 11 mei weer open zijn en worden daarmee weer in staat gesteld om hun brood te verdienen. Een verlichting die mede mogelijk gemaakt is doordat de markt voor eventjes de handen ineen heeft geslagen en er een werkbaar protocol is ontstaan dat aangeboden kon worden aan het ministerie. De mensen die op de achtergrond al dit werk hebben verricht wil ik graag ook vanuit deze positie bedanken! Bedankt dat er weer economische activiteiten mogelijk zijn en het mooie vak van nagelstylist weer uitgeoefend kan en mag worden.

 

Wij van Nail Design Magazine hebben ook het nodige te verwerken gehad, maar zijn weer op volle kracht aan de slag om te zorgen dat joúw vakblad weer verschijnt. In dit nummer besteden we onder andere in Fiscus en Financiën aandacht aan het urencriterium, ook lees je een aanvulling op ons artikel over mondkapjes in de vorige uitgave. Natuurlijk is de uitslag van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2019 bekend. Nieuwe inzichten over Pterygium lees je in de rubriek Pathologie. De frivole step-by-step is dit keer uitvoert door de Belgische Nathalie Vandegaer, je vindt alle stappen verderop in dit nummer. Van ambulant nagelstyliste tot een succesvolle grote nagelstudio, je leest erover in ‘Kijkje Bij’. Een vrolijke noot ontbreekt ook in deze onzekere tijden niet, verschillende nagelstylisten hebben mooie voorbeelden gemaakt van nagels die passen bij de mode van het seizoen. In de modespecial zie je de fraaie combinaties die gemaakt zijn.

 

Wil je weten wat er verder nog in deze Nail Design Magazine staat, lees dan gauw verder. En als je graag eens iets wilt winnen, doe dan gewoon mee aan de Mail & Win, dit keer maak je kans op een Award winnend product van Abstract® Professional Products.

 

Laten we hopen dat alles uiteindelijk weer goed komt,

 

 

Veel leesplezier en pas goed op jezelf,

 

Readers Choice Award

En de winnaars 2019 zijn geworden...

Onder normale omstandigheden worden de eervolle Awards van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux tijdens de voorjaarseditie van Estetika in Brussel uitgereikt aan de gelukkige winnaars. Dit jaar is het helemaal anders gegaan dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Het Corona-virus zorgde voor complete Lock-Down en ook voor het afgelasten van Estetika in het voorjaar. Een persoonlijke overhandiging was dan ook niet mogelijk.

 

Via een besloten Zoom verbinding was het toch mogelijk om de prijswinnaars hun felbegeerde trofee te ‘overhandigen’.

De stemrondes waren natuurlijk voor de crisis al afgesloten en de lezers van Nail Design Magazine hebben deze keer met ruim 8.500 stemmen kenbaar gemaakt wat hun favoriete producten zijn.

 

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 5 is City Trips.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 15 juni je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het zesde nummer 2020 op 18 augustus bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Hollywood.

 

 

Kijkje bij een collega

Debbie de Vlugt-Brok ;                               D-Nails and More

Ook tijdens de corona crisis wilde we graag een kijkje nemen bij een nagelstylist. Uiteraard hebben wij dit telefonisch gedaan en hebben wij iemand benaderd die het normaal gesproken heel druk heeft met haar goedlopende salon in Voorschoten. Gelukkig kon Debbie de Vlugt-Brok van D-Nails and More nu wel een plekje vinden om aan Nail Design Magazine haar verhaal te vertellen. Ben je nieuwsgierig hoe zij van ambulant nagelstylist tot een goedlopende salon met personeel is gekomen? Lees dan snel verder.

 

Modespecial

Voorjaar/Zomer 2020


Droom jij er al van? Van de zon, de zee en het strand? Of we dit jaar met zijn allen op vakantie kunnen is nog maar de vraag, ook of we weer aan het werk kunnen en mooie nagels kunnen maken voor onze klanten is ook nog de vraag.

Maar dat neemt niet weg dat we ons wel door de leuke kleurtjes kunnen laten inspireren.Nieuwe salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast 'ingelijst' voor je, zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. De posters zijn per stuk € 12,50. Bestel je er 6 of meer dan krijg 25% korting, en bestel je er 12 of meer dan krijg je 50% korting!