In dit nummer 6-2021

Een spannend jaar?

 

Ik hoop dat iedereen ondanks alles toch nog fijne feestdagen gehad heeft. Hoewel dat voor veel van jullie niet vanzelfsprekend is, met opnieuw een lockdown op het drukste moment van het jaar. Voor mij persoonlijk zijn de feestdagen rustig verlopen, gewoon thuis, met lekker eten en een oude film van een familievakantie (uit de vorige eeuw) gewoon uit nostalgie. Verder natuurlijk voor iedereen de beste wensen voor alweer een nieuw jaar. Hopelijk gaat het dit jaar weer een beetje naar het normaal waarmee we opgegroeid zijn. We zullen zien wat dit jaar brengt. Zoals jullie vast gezien hebben, heeft deze uitgave officieel nummer zes meegekregen. Een administratief verhaal feitelijk, een abonnement bestaat uit acht nummers en die krijgt een abonnee ook. Door de hele crisis rondom Corona zijn we achter gaan lopen met de uitgaven. We zijn dit nu aan het inlopen, dus ook nummer zeven en acht volgen nog.

In deze winterse Nail Design Magazine een bijzondere step-by-step van Virginie, van V-Nails. In het artikel lees je precies hoe ze dit gedaan heeft, en wie haar model was. Natuurlijk is er ook weer een video van gemaakt, zodat je met Virginie mee kunt kijken tijdens het maken. Tracy Anne Shelverton, gaat in het artikel natuurlijke nagel in op de momenten waar je risico loopt om de natuurlijke nagel te beschadigen bij het behandelen van je klant. In dit deel I beginnen we met acryl.

Als alles goed gaat, dan wordt begin maart Beauty Düsseldorf voor het eerst in twee jaar weer georganiseerd. Lees alvast wat er allemaal te doen is, en hoe je naar binnen mag. Marloes van Beveren gaat bij cosmetische voetverzorging in op de Wintertenen en -handen. Verder natuurlijk de laatste ronde van de Readers’ Choice Award, en deel II in de reeks over Sofie Devlieger.

Ik wens jullie veel leesplezier,

 

Jeroen de Blaauw

Directeur/uitgever

 

Cosmetische voetverzorging

Winterhanden en wintertenen

In de volksmond hebben we het over winterhanden en –tenen wanneer iemand last heeft van koude opgezwollen rode handen, vingers en/of tenen. Maar wat zijn winterhanden en –tenen nu eigenlijk precies en wat kun je er aan doen? Is er eigenlijk wel iets aan te doen? In deze uitgave van Nail Design Magazine legt Marloes van Beveren van D&M Opleidingen je uit wat de symptomen zijn en hoe ze het beste te voorkomen zijn, en voor zover mogelijk hoe ze te behandelen zijn.

 

 

Vooruitblik beurzen

Beauty Düsseldorf 2022

Eersteklas vakbeurs met hoogwaardig vakprogramma

De voorbereidingen voor Beauty 2022 zijn al in volle gang! Op 4, 5 en 6 maart zal Beauty Düsseldorf haar deuren openen voor de beursbezoekers voor cosmetica, nagelverzorging, voetverzorging en wellness & spa. Na bijna twee jaar lockdown kun je in Düsseldorf eindelijk weer ouderwets shoppen, meedoen aan lezingen, wedstrijden en nog veel meer.

 

 

 

 

Nail Art inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor het volgende nummer is Carnaval. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk voor inspiratie even naar ons  moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 31 januari 2022 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!