Jouw Nail Art in het volgende nummer?

Raak jij ook steeds zo enthousiast van de Nail Art Inspiratie pagina's in Nail Design Magazine? Krijg jij er inspiratie van? Wil jij anderen ook laten genieten van jouw mooie creaties? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook helemaal gratis gepubliceerd worden! En natuurlijk krijg je ze weer terug na publicatie!

Stuur jouw designs naar de redactie van Nail Design Magazine:


Nail Design Magazine
T.a.v. Redactie
Randstad 22 149
NL-1316 BM Almere

Als je de volgende punten in je achterhoofd houdt bij het maken van de tips garanderen wij het mooiste resultaat:

* Maak je ontwerpen op losse tips. Plak ze niet vast op een ondergrond!
* Doe de kale nagels (dus zonder spelden, stokjes of plakkende materialen) voorzichtig in een degelijke envelop met bubbeltjespapier, luchtkussentjes of beschermend schuim. Uiteraard kun je er ook een klein pakketje van maken door ze in een doosje te verpakken. Verpak ze niet in watten in verband met pluizen!
* Gebruik geen dikke laag (super) hoogglans topcoat, maar een dunne laag of een matte topcoat. Dat komt de fotokwaliteit ten goede.
* Vermeld op de achterzijde van de envelop duidelijk leesbaar je naam en adres, zodat we je tipjes na gebruik weer naar jou terug kunnen sturen.lik hier om een tekst te typen.

Het thema voor de volgende editie is Najaar en stuur voor 18 augustus 2023 je ontwerpen in op losse tips.

Voor de daarop volgende editie is het thema Dierendag/Halloween, wil je jouw tipjes in deze editie terugzien? Stuur ze dan voor 14 september 2023 op losse tips naar bovenstaand adres.