In dit nummer 2-2021

Op stoom

 

Inmiddels schijnt gelukkig de zon weer, zowel letterlijk als figuurlijk. Het land komt weer tot leven, de wens om weer gewoon vakantie te kunnen vieren komt steeds dichter bij een mogelijk in vervulling gaan. Ook kunnen de ondernemers in het land weer aan de slag om gewoon zelf hun brood te verdienen. Laten we hopen dat deze positieve tendens doorzet en we uiteindelijk weer met de hele familie rondom de kerstboom kunnen zitten. Ook bij ons komt alles langzaam weer op gang, zo staan er diverse step-by-steps gepland voor de komende nummers en hebben we weer nieuwe plannen.

 

Marloes van Beveren heeft in deze Nail Design Magazine haar eerste artikel voor je geschreven. Met tips en adviezen over de cosmetische voetbehandeling met een compleet stappenplan voor als je gelijk aan de slag wilt. In Pathologie gaat Tracy Anne Shelverton in op het hoe en wat rondom gescheurde nagels. Ook hebben we een uitgebreide modespecial voor je waar diverse enthousiaste nagelstylisten bijpassende nagels gecreëerd hebben ter inspiratie. Hoe kun je meer uit je Facebook en Instagram pagina halen? In Bedrijfsvoering vertelt Vicky Vermeiren hoe je dat doet. Hoewel jullie, de lezers nog even moeten wachten op de uitslag van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2020 gaan we wel alvast beginnen met de 2021 ronde. In Ervaring Spreekt komt dit keer Sheron van Sher Nail Products aan het woord. Verder natuurlijk weer een step-by-step van Froukje Groenendijk en Jolanda van de Ven.

 

In de Mail & Win geven we je nog een keer de mogelijkheid om je eigen pagina te winnen in Nail Art Magazine en dan de versie voor dit najaar!

 

Ik wens jullie veel leesplezier!

 

 

Jeroen de Blaauw

Modespecial

Voorjaar/Zomer 2021

Waarschijnlijk mogen we dit jaar weer naar het buitenland met vakantie! Maar of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft, dat maakt voor de mode niet uit! Want je wilt er toch altijd leuk uitzien? Dit jaar is de voorjaarsmode heel divers. Houd je van harde kleuren of juist van zachte pastelkleuren? Zonder print of juist lekker druk? En leuk jurkje of juist lekker comfortabel? Er is voor elk wat wils. Nail Design Magazine heeft voor deze editie Iris den Engelsman, Chloé Blondiau, Pricilla van der Poort en Vicky de Roeck bereid gevonden om alvast wat inspirerende tipjes te bedenken. Laat je inspiratie de vrije loop en maak wat van deze zomer!

 

Bedrijfsvoering

Haal meer uit Facebook en Instagram

Het hoort er ondertussen al helemaal bij. Je opent een salon en nog voor je goed en wel je eerste klant binnenlaat, heb je al wat gepost op je Facebook en Instagram pagina’s. Social media is dan ook niet meer weg te denken uit een moderne marketingstrategie. Een belangrijke reden om Social media zakelijk te gebruiken is het binnenhalen van nieuwe klanten en het verhogen van je productverkoop. Vicky heeft in deze Nail Design Magazine een aantal tips voor je om meer uit je Social media te kunnen halen.

 

 

Nail Art inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 5 is Fruit. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk voor inspiratie even naar ons  moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 1 augustus 2021 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!