In dit nummer 2-2022

Eindelijk

 

Eindelijk, er is weer een nieuwe Nail Design Magazine. Verderop bij “Gespot!” lees je meer over waarom het in dit geval zo lang geduurd heeft. Ik ben echter blij dat ik dit nog zelf kan schrijven.

 

In de Nail Design e-Magazine die je nu voor je op je scherm hebt, vind je de nodige interessante, informatieve en leuke artikelen. Niet alles is zoals ik het graag had willen hebben, maar we konden jullie geduld nu echt niet meer langer op de proef nemen.

 

In deze uitgave maak je kennis met de nieuwe rubriek “Gespot!”, deze rubriek gaat zowel de rubrieken Branchenieuws als Productnieuws vervangen. Ook hebben we het lettertype wat aangepast ter verbetering van de leeskwaliteit via een beeldscherm. Lees daarnaast over onze plannen met een lezerspanel, misschien is dat wel iets voor jou? In Kijkje bij gaan we langs bij Sandra Torfs, deze Belgische topnagelstyliste laat je meekijken in haar wereld. In Natuurlijke nagel gaat Tracy Anne Shelverton in op het fenomeen product lifting, wat de oorzaken kunnen zijn en natuurlijk hoe je het kunt voorkomen. In Ervaring spreekt laten we Nicolle Eshuis-Stam van Nail Academy Nicolle aan het woord over haar opmerkelijke carrière tot nu toe. In Uitgelicht gaan we in op een modern probleempje, het automatisch vertalen en de beperkingen die dit heeft. In Bedrijfsvoering geeft Vicky Vermeiren je vijf tips om meer omzet te halen uit je productverkoop, laat je inspireren!

 

Verder in dit nummer, natuurlijk weer verschillende mini step-by-steps en leuke nailart, gemaakt door mensen uit de praktijk. Weet jij nog wat “middelen” is? We leggen het je uit in Fiscus en Financiën. Kortom, weer heel veel informatie waar jij je voordeel mee kunt doen. Heb jij zelf nog ideeën, of zijn er onderwerpen waarvan je vindt dat deze een keer uitgezocht moeten worden? Geef het door via redactie@naildesign-magazine.nl.

 

Voor nu wens ik je veel leesplezier, geniet van de zomer, en tot binnenkort,

 

Jeroen de Blaauw

 

Ervaring spreekt

Nicolle Eshuis-Stam - Nail Academy Nicolle

 

Nail Design Magazine ging voor de rubriek ‘Ervaring spreekt’ in gesprek met Nicolle Eshuis-Stam. Nicolle is nog maar begin 40, en de eigenaresse van Nail Academy Nicolle. Een gerenommeerd opleidingsinstituut en groothandel voor Nagelstylistes gevestigd in Hoogeveen. Het bedrijf zit in een mooi statig pand waar Nicolle met haar man Edward en twee lieve Franse Bulldogs ook met veel plezier boven woont.

 

Uitgelicht

Verwarring met vertaalprogramma’s anno 2023

Wanneer je mensen vraagt om bijvoorbeeld het Engelstalige ‘Cuticle’ te vertalen naar het Nederlands, dan zal het antwoord meestal zijn: ‘dat is de nagelriem’. Dit is ook de vertaling die je via bijvoorbeeld Google Translate krijgt. Taalkundig is dit op zich wel goed, alleen dekt het de lading niet. Eigenlijk is er door de ruimere betekenis in het Engels niet echt een goede eenvoudige vertaling van het begrip ‘Cuticle’ in het Nederlands.

 

 

Bedrijfsvoering

Vijf basistips voor meer omzet door productverkoop

 

Wanneer je klanten behandeld dan werk je in feite op uurbasis. Omdat een dag slechts 24 uur heeft, en je daarvan in ieder geval een aantal van moet slapen, is het maximum aan tijd die je via je behandelingen kunt verkopen al snel bereikt. Je zit dus al snel aan je verdienplafond. Tenzij je producten verkoopt natuurlijk. Je kunt soms door het verkopen van producten in slechts vijf minuten evenveel verdienen als bij een behandeling van een uur. Tijd voor Nail Design Magazine om daar wat meer aandacht aan te besteden. Over hoe je een topverkoper kunt worden zijn boeken volgeschreven, maar in dit artikel geeft Vicky Vermeiren je vijf praktische basistips waarmee je direct het verschil kunt merken in je omzet.