De natuurlijke nagel

Oliën en water in de natuurlijke nagelplaat; Zonder twijfel is een goede vochtbalans essentieel voor een gezonde natuurlijke nagel. Een goede vochtbalans zorgt er immers voor dat de natuurlijke nagel beter in staat is trauma op te vangen door zijn flexibiliteit. Vergelijk het simpel met de schokdempers van je auto of je fiets; zij zorgen er ook voor dat oneffenheden en hobbels in de weg opgevangen worden zodat jij zonder blauwe plekken thuis komt! De flexibiliteit in de nagelplaat doet precies hetzelfde.

Goed om te weten

Voor elke klant de juiste nagel. Wat voor nagel maak je bij welke klant? Wat past bij de klant of wat juist niet? Maak je klakkeloos wat de klant vraagt of geef je ook advies over de mogelijkheden en welke nagel misschien beter zou passen bij de werkzaamheden van de klant? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. In de ogen van de klant ben jij immers de professional en de klant wil graag met nagels naar huis waar ze in

het dagelijks leven helemaal tevreden mee is.

Tips & Tricks

Prijsverhoging; hoe vertel ik het mijn klanten? Het nieuwe jaar is net begonnen en niemand ontkomt eraan; de jaarlijkse prijsverhogingen van allerlei maandelijkse lasten. Denk maar aan de zorgverzekering, de autoverzekering en de huurprijs van een huis. En zo zijn er nog veel producten of diensten die jaarlijks duurder worden. Veel nagelstylisten passen echter hun prijzen niet aan omdat zij dit moeilijk vinden en niet zo goed weten hoe ze dit aan moeten pakken. Verhoog je je prijzen echter niet, dan houdt dit in dat je steeds minder kunt betalen van je inkomsten omdat je uitgaven, zowel zakelijk als privé, wel stijgen. Nail Design Magazine geeft je handvatten waar je op moet letten en hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Fiscus en financiën

Wat verander er in het nieuwe jaar? Een nieuw jaar gaat meestal ook gepaard met allerlei nieuwe regels afkomstig van de belastingdienst. Voor 2017 verandert er echter voor de gemiddelde nagelstudio niet zo heel veel. In Fiscus lees je over de meest relevante aanpassingen.