Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 2-2021

In deze uitgave maak je nog een keer kans op één van de drie hele pagina’s in het unieke Nail Art Magazine met een waarde van € 100,00 per pagina. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Nail Design Magazine.

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet geeft Nail Design Magazine regelmatig ook het unieke Nail Art Magazine uit. In deze Mail & Win kun je een hele pagina winnen voor de uitgave van dit najaar waar jouw designs op staan. Natuurlijk komt hier ook een stukje tekst bij over jou en jouw bedrijf. Zo past deze pagina natuurlijk perfect in jouw portfolio!

 

www.naildesign-magazine.nl

 

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 11 juli 2021. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!