Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een Light Elegance Celina Ryden's Signature Nail Art Brush Kit ter waarde van maar liefst € 108,85 (inclusief btw) ter beschikking gesteld door Monai. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans. Doe mee en win!

Light Elegance Celina Ryden’s Signature Nail Art Brush Kit heeft de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2017 in de categorie ‘meest favoriete nail art product’ gewonnen en dat is volgens Monai een mooi moment om deze ter beschikking te stellen in deze rubriek.

Celina Ryden is in 2013 met nagelindustrie in aanraking gekomen. In die periode is ze van start gegaan met Light Elegance. Het duurde dan ook niet lang voordat ze verliefd werd op dit merk en de mensen die daar bij horen. Het is dan ook niet zo raar dat ze sinds 2016 benoemd is tot ambassadeur en international educator voor dit merk.

Bij het maken van goede nail art is goed gereedschap onmisbaar. Dat vond ook Celina. En daarom stelde ze deze brush kit samen. Een zeer mooie penseelhouder gevuld met maar liefst zes nail art penselen die er voor zorgen dat je nooit meer misgrijpt als het gaat over het maken van een mooi design. De kit bestaat uit de volgende zes penselen;

  • Fluff Daddy
  • Lil' Fluff
  • Block
  • Shorty
  • Swirly
  • Stripy

Er is dus ongetwijfeld altijd wel een juiste penseel voor jouw nail art aanwezig.


Kijk voor meer informatie op www.monai.be

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op deze Celina Ryden Brush Kit? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 16 mei met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.