Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op één van de vijf AcryLOVE startersets ter waarde van 
€ 99,- (inclusief btw) ter beschikking gesteld door alessandro International. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans. Doe mee en win!

AcryLOVE is het nieuwe innovatieve systeem binnen het gamma voor de professionele nagelstyliste van alessandro International.

Licht draaggevoeg. Lichtuithardend onder UV/LED

Optimale houdbaarheid en hechting, onaangename geuren voorkomend
Verenigt acryl en gel, voorgemengde gelpasta

Eenvoudig te verwerken, Extreem stressbestendig

AcryLOVE Poly-Acryl-Gel verenigt de beste eigenschappen van acryl en gel in één product.

AcryLOVE laat zich wat de techniek betreft verwerken zoals acryl, maar hoeft niet met veel moeite gemengd worden. Het is compleet geurloos en biedt tot aan het uitharden onder UV/LED-licht een onbegrensde lange bewerkingstijd zonder hierbij in de nagelranden uit te vloeien. Na het uitharden biedt het een ultralicht draaggevoel en is tegelijkertijd harder dan klassieke gel en flexibeler dan traditionele acryl. Het biedt ideale hechteigenschappen voor elk nageltype, is compatibel met alle modellagesystemen van alessandro en laat zich ideaal voor alle nagellengtes en werktechnieken in de moderne, professionele salon inzetten.

Ben je benieuwd naar dit nieuwe product? Als lezer van Nail Design Magazine maak je nu kans op één van de vijf startersets. Alles wat je nodig bent in een set, klaar voor gebruik.

Alle informatie hierover en over alle andere producten vind je op www.alessandro-international.com.

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op één van deze AcryLOVE startersets? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 29 augustus met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de gesponsorde partij om een winnaar te kunnen trekken en de gewonnen prijs op te kunnen sturen.