Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een van de drie GelPrisa! gelpolish sets ter waarde van € 90,60 (inclusief btw) ter beschikking gesteld door Tammy Taylor Benelux. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans. Doe mee en win!

GelPrisa! is een all in one gelpolish systeem en geschikt voor zowel gebruik op een kunstnagelproduct als ook op de natuurlijke nagel. Gebruik een bonder voor je de gelpolish aanbrengt op de natuurlijke nagel om een goede hechting te garanderen. Voor het aanbrengen op een kunstnagel is dit niet nodig. Het aanbrengen van twee dunne laagjes geeft het mooiste resultaat.
Omdat je geen base- en topcoat nodig hebt, kost het plaatsen van de gelpolish je slechts vijf minuten, waardoor het product tijdbesparend werkt voor je behandeling.
De gelpolish is ook zeer geschikt voor het maken van nail art. Uitharding is mogelijk onder zowel een UV- als een LED-lamp.

De set bestaat uit 3 flesjes gelpolish 15 ml. in de kleur Simply Sheer (transparant wit), Hello Sunshine (pastel geel) en Into Laven’ You (lavendel).

Kijk voor meer informatie op www.tammytaylornails.be

Mailenwin.png

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op een van deze drie GelPrisa! gelpolish sets? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 5 december met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen wordt een winnaar geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.