Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 8-2020

Imaak je kans op één van de 10 sets Ugly Duckling Colorgels met een waarde van € 39,80 per set. Dit fraaie pakket wordt ter beschikking gesteld door Alina Hoyo Nail Artist.

 

Alina Hoyo ken je waarschijnlijk al van haar prachtige designs op social media.
Je kunt haar volgen op Facebook en op Instagram: @alinahoyonailartist

Wist je dat je bij Alina terecht kunt voor een compleet assortiment producten voor je nagelstudio? Ze is importeur van Ugly Duckling Nails en verdeelt daarnaast ook Urban Nails, Swarovski en Staleks.
Op haar website www.alinahoyo.com vind je naast een selectie kwaliteitsproducten ook online trainingen. Ga eens online kijken en geniet van een goede service én goede producten. Wil je gelijk doorklikken? Dit kan in de digitale uitave van Nail Design Magazine.

 

10 sets van de nieuwste Ugly Duckling Colorgels

Ugly Duckling Nails Color Gel is de colorgel die je altijd al wilde hebben: super goede dekking, makkelijk aan te brengen, de mooiste kleuren, en super voordelig: in een pot van maar liefst 10ml!

We geven 10 sets weg met een waarde van € 39,80 per set:

 

4 potjes van 10ml van de vier nieuwste kleuren

  • Color Gel #016
  • Color Gel #035
  • Color Gel #038
  • Color Gel #049

 

 

Iedereen wint

Schrijf je in om kans te maken op deze leuke set colorgels. De winnaars worden door Alina Hoyo Nail Artist aangeschreven. Ben je niet één van de gelukkige winnaars? Geen zorgen: je hoort sowieso iets van ons, en we zorgen voor een leuke verrassing voor alle deelnemers!

 

www.alinahoyo.com

 

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 5 april 2021. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!