Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op één van de drie fraaie sets van MinX ter waarde van € 49,00 (exclusief btw) per stuk, ter beschikking gesteld door Gorge Nails BV. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezers, maakt evenveel kans.

Tracy, eigenaar en drijvende kracht achter Gorge Nails, een ‘Global Educator’, vaste auteur voor Nail Design Magazine maar vooral een ‘natural nail nut’. Ook al vindt ze alle nagelversieringen prachtig, haar echte passie ligt bij de natuurlijke nagel. Vooral hoe je die gezond kunt houden en gezonder kunt maken, ongeacht wat we erop aanbrengen. Iedereen kent tenslotte het gezegde een huis is zo stevig als het fundament waar het op gebouwd is. Tracy heeft dit gegeven tot haar business gemaakt, zij helpt nagel professionals de problemen te herkennen en ook oplossen.

 

De MinX set bestaat uit het volgende:
1 set MinX Coat
1 MinX Vijl
5 houtstokjes
1 Gorge Nails schaartje

 

Doordat de polymeren al uitgehard zijn en er verder geen acrylaten of allergenen in het product zitten is MinX is een echt hypoallergeen product. Je mag MinX dan ook rustig gebruiken, ook als jij of je klant een acrylaat allergie heeft. MinX verwijder je veilig met Dadi'Oil of Cinnatize. Door het beschermende karakter van het product is het een uitstekende hulp bij het oefenen voor wedstrijden, een goede beschermlaag tussen de natuurlijke nagel en het kunstproduct en een fijne partner bij het bedekken van bijvoorbeeld schimmel(teen)nagels, voor als je klant op vakantie gaat en de behandeling bij de pedicure gewoon doorgaat. Dit kan zonder dat het de broze nagelplaat binnen dringt. Daarnaast is MinX Coat ook toe te passen door het bij een kunstnagelbreuk in de wond te laten  zakken. Mits goed schoongehouden zal het nagelbed van je klant gewoon herstellen. MinX biedt ook uitkomst bij een splijtende nagelplaat als bescherming. Alleen bruidsnagels tijdens de bruiloft? Dan is MinX Coat ideaal als base onder je kunstnagelproduct. MinX is een echte toevoeging aan het service niveau van je nagelstudio!

Ga voor meer info naar de website van Gorge Nails

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op één van deze pakketten? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 14 juli 2019 met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de gesponsorde partij om een winnaar te kunnen trekken en de gewonnen prijs op te kunnen sturen.