Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een Gelpolish kit van Vasco inclusief een workshop met een totale waarde van € 88,00 (exclusief btw), ter beschikking gesteld door Lianco Nails. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezers, maken evenveel kans. . Doe mee en win!

Anja van Tiggelen is het gezicht achter Lianco Nails. Jaren geleden volgde zij zelf haar nagelopleiding, vanaf dat moment had ze het "nagelvirus" in haar bloed. Ze volgde veel trainingen en workshops en groeide uit tot een ervaren nagelstyliste en vakvrouw, die weet waar ze mee bezig is en deze kennis heel graag met anderen wil delen. Ze heeft echt passie voor het nagelvak. Door regelmatig trainingen te volgen houd ze haar bedrijf Lianco Nails up to date en vind je hier ook steeds de nieuwste trends. Haar werk heeft al menig keer in het vakblad "Nail Design Magazine" gestaan en ook op facebook zijn haar nagels al eens tot winnaar van het thema Regenboog uitgeroepen.

Speciaal voor Nail Design Magazine heeft Lianco Nails een pakket samengesteld bestaand uit een Gelpolish kit inclusief workshop van Vasco die je als lezer kunt winnen;

Gelpolish kit inclusief workshop van Vasco

 

Vasco staat bekend om zijn hoge kwaliteit Gel Polish, ze zijn bijzonder goed gepigmenteerd, waardoor de meeste kleuren al in één laag dekkend zijn. De vele kleuren van Vasco zijn helder en sprankelend, hebben een goede hechting en blijven langdurig mooi.

 

Voor meer informatie kijk je op www.lianconails.com

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op één van deze pakketten? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 8 februari 2019 met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de gesponsorde partij om een winnaar te kunnen trekken en de gewonnen prijs op te kunnen sturen.