Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 3-2021

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. In dit nummer maak je kans op een UV/LED topcoat set ter waarde van maar liefst € 50,25 ex btw. Dit fraaie pakket wordt ter beschikking gesteld door Nailit Products.

 

Nailit Products is hét new-fashioned nagelstyling merk van de toekomst. Nailit Products is een samensmelting van kennis en passie. 

 

Elke nagelbehandeling hoogglanzend, egaal en krasvrij afwerken kan heel eenvoudig zijn dankzij TopSeal en TopFinish van Nailit Products. Deze topcoats kunnen over elke behandeling heen gebruikt worden. De stevige en flexibele TopSeal Clear geeft een plaklaagje na uitharding. De dunnere, snelle TopFinish Clear hard volledig uit waardoor het verwijderen van een plaklaag achteraf overbodig is. Je kunt ook kiezen voor de awardwinnende TopFinish Silverdust als je met een subtiele zilverglitter een feestelijk tintje aan het eindresultaat wilt geven.

 

De TopFinish Silverdust is de winnaar in de categorie Meest favoriete traditionele gel product Nederland van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2020!

 

De UV/LED topcoat set bevat de volgende producten:

 

1x TopSeal 12 ml

1x TopFinish 12 ml

1x TopFinish Silverdust 12 ml

 

 

www.nailitproducts.com

 

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 20 augustus 2021. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!