Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 5-2020

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. In dit nummer maak je kans op één van de drie beschikbaar gestelde tubes acrygel van aJoy ter waarde van € 24,95. Dit fraaie pakket wordt ter beschikking gesteld door Helenails.

 

De Acrygel van aJoy is letterlijk het beste van twee werelden samen in één handzame tube. Door de eigenschappen van acryl en gel samen te voegen hebben de nagels die je maakt de stevigheid en hardheid van acryl, en de flexibiliteit en het gebruiksgemak van gel. De Acrylgel van aJoy heeft een perfecte viscositeit en voelt vederlicht aan op de nagel. 

 

Maak nu kans om één van de drie beschikbaar gestelde tubes met een inhoud van 60 ml t.w.v. € 24,95 te winnen!

 

www.helenails.be

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!