Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op één van de drie inmiddels legendarische boeken Face-to-Face met Doug Schoon, deel I met een totale waarde van € 149,85 (inclusief btw), ter beschikking gesteld door Beauty Publishing Group. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezers, maakt evenveel kans.

In dit voor iedere nagelstyliste onmisbare standaardwerk komen veel praktische vragen over het nagelvak aan de orde. Doug Schoon, een internationaal erkend wetenschapper met een specialisatie richting cosmetica, geeft op deze praktische vragen een antwoord op basis van wetenschap. Hierdoor worden de feiten van de fabels gescheiden met een degelijke onderbouwing. Een boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast!

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op één van deze boeken? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 5 april 2019 met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de gesponsorde partij om een winnaar te kunnen trekken en de gewonnen prijs op te kunnen sturen.