Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen.
Zo maak je in deze editie kans op een van de twee G'Lac sets ter waarde van
€49,42 (inclusief btw) ter beschikking gesteld door Beauty Concept Store.
Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans. Doe mee en win!

G’Lac is een gelnagellak met veel en kleine verhalen. Haar modekleuren zijn dubbelzinnig als een sprookje en ongrijpbaar als de schaduw. Vrouw, meisje, zacht of ruw, nonchalant, sexy, stoer of onschuldig. G’Lac creëert ze laag voor laag tot de perfectie!

G’Lac! De kracht van een gel en de soepelheid van een nagellak, samengebracht in één flesje. Dat is G’Lac! Het is de nieuwe gelnagellak die je super gemakkelijk en snel aanbrengt op zowel een natuurlijke nagel als een kunstnagel en ook weer net zo gemakkelijk verwijdert. G’Lac heeft een prachtige crystal glans, brokkelt niet en verstevigt de natuurlijke nagel. En dat alles zonder dat het je nagels beschadigt. G’Lac staat voor kwaliteit. Dat merk je aan het gebruiksgemak; het is gemakkelijk aan te brengen, dekt heel goed en loopt niet uit. En met zijn prachtige glans heb je altijd een mooi en blijvend resultaat.

De set bestaat uit een G’Lac vijl,  G’Lac basegel, G’Lac kleur en de alom geprezen G’Lac Top’It. De Top’It geeft een krasvrije, gladde en prachtige glanslaag en doordat deze zelf egaliserend en flexibel is, werk je alle oneffenheden weg én hij laat geen plaklaag achter.

Kijk voor meer informatie op www.beautyconceptstore.com

glittersnailD.jpg

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op een van deze twee G'Lac sets? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 21 februari met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.