Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. 
Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier invullen met de speciale Mail & Win code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt.

Editie 6-2020

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. In dit nummer maak je kans op één van de drie beschikbaar gestelde Top Coats van Gel.it.Up by Giup ter waarde van € 28,80. Dit fraaie pakket wordt ter beschikking gesteld door Gel.it.Up Belgium.

 

De Top Coats van Gel.it.Up by Giup blijven glanzend tot ze opnieuw aangebracht worden. Ze zijn uiterst geschikt voor zowel manicure als pedicure en geven elke keer weer perfecte resultaten. Daarnaast zijn alle producten van Gel.it.Up by Giup Cruelty Free en Vegan!

Maak nu kans om één van de drie beschikbaar gestelde set te winnen. De set bestaat uit een Wipe Off Top Coat (met plaklaag) en een Non Whipe Top Coat (zonder plaklaag) en hebben een inhoud van 15 ml per flesje.

 

www.gelitup.be

 

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op het Mail & Win pakket? Vul dan snel je gegevens in en de speciale code die je in jouw exemplaar van Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist(e) mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 7 december 2020. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Benieuwd naar wat je zoal kunt winnen met Mail & Win kijk dan eens bij de voorgaande Mail & Win acties!