Mail en win

In elk nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een Magnetic 2-daagse masterclass – perfecte E-manicure ter waarde van € 260,00 (inclusief btw). Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans.

Tijdens de tweedaagse E-Manicure Masterclass leer je hoe je de perfecte manicurebehandeling uitvoert op ieder huidtype. Door de E-Manicure toe te voegen aan je behandelingen zullen jouw klanten geen lifting meer ervaren en blijven hun nagels een extra week mooi waardoor jij meer tijd krijgt in je agenda.

Tijdens de eerste dag wordt er ingegaan op de anatomie van de nagel en de huid en leer je te werken met de verschillende bits. Gewapend met deze kennis kun je een pijnloze en uiterst effectieve behandeling uitvoeren.

Op de tweede dag worden de nagels afgewerkt met gelpolish en zal je merken dat je dankzij een goede manicure de gelpolish strakker en veel dichter bij de nagelriem kunt aanbrengen. Aan het eind van de tweede dag leer je ook hoe je prachtige foto’s kunt maken van je nagels, de perfecte marketing voor jouw salon.
Wees de expert die je kunt zijn en biedt de Perfecte E-Manicure aan. Jouw klanten zullen versteld staan!

Kijk voor meer informatie op www.magneticnaildesign.com

20375814_1513512988715799_7221268168209350218_n.jpg

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op deze 2-daagse masterclass? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 18 september met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen wordt een winnaar geloot. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.