Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een van de vier Kinetics lak-boxen; twee Kinetics gelpolish sets ter waarde van maar liefst € 150,00 (inclusief btw) en twee Kinetics nagellak sets ter waarde van € 90,00 (inclusief btw) ter beschikking gesteld door Originailz. Iedereen, zowel onze Nederlandse als onze Belgische lezer, maakt evenveel kans. Doe mee en win!

Originailz is héél trots te kunnen melden dat ze vanaf heden ook Kinetics België vertegenwoordigen. Kinetics is een hoog kwalitatief merk met een stijlvolle uitstraling. Binnen de lakken heb je keuze uit 2 versies: regulier (solar gel) en gel (shield).

De box bestaat uit acht verschillende kleuren; gedurfde roze kleuren, opvallend rode tinten en blauwachtige klanken die een fris gevoel geven.
Daarnaast vind je in de box een base en een glossy top. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een leuk lookbook met nail art inspiratie bij cadeau!

Heb je interesse om distribiteur te worden van dit merk? Neem dan snel contact met ze op!


Kijk voor meer informatie op www.originailz.be

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op een van deze vier Kinetics lak-boxen? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 25 maart met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.