Mail & Win

Ieder nummer van Nail Design Magazine kun je leuke prijzen winnen. Zo maak je in deze editie kans op een Quida Gelpolishpakket met bijbehorende workshop ter waarde van € 132,75 (inclusief btw). Dit fraaie pakket met bijbehorende training wordt ter beschikking gesteld door Salon Tip Tap Top uit Nieuwe Niedorp.

Salon Tip Tap Top is een complete groothandel als het gaat om nagelproducten. Daarnaast kun je er ook prima terecht als schoonheidsspecialist, kapster of pedicure. Salon Tip Tap Top is gevestigd in een ruim pand in de kop van Noord-Holland met een ruim assortiment van artikelen die op voorraad zijn. Het bedrijf wordt gerund door de gedreven, altijd klantvriendelijke en enthousiaste Julia Kaal. Zij staat je graag terzijde met haar grote vakkennis. Rondom het pand is ruim voldoende gratis parkeerplek, en een kop koffie met iets lekkers als onderdeel van de West-Friese gastvrijheid is altijd voorhanden. 

Het Quida Gelpolishpakket met workshop bestaat uit het volgende:

 

- Quida Gelpolish Top coat
- Quida Gelpolish Base coat
- 3 kleuren Quida Gelpolish (keuze uit 307 kleuren)
- UV-lamp
- Ultrabond primer
- Uv-cleaner
- Vijl
- Blokvijl
- Gelremover
- 30 celstofdeppers
- Stappenplan

- Een dagdeel persoonlijke training en uitleg


Ga voor meer info naar de website www.salontiptaptop.com

Zo doe je mee
Wil jij kans maken op dit pakket? Vul dan snel je gegevens in en de code die je achter in Nail Design Magazine vindt. Elke nagelstylist mag meedoen en maakt evenveel kans. Insturen kan tot en met 1 september 2019 met een maximum van één inzending per persoon. Uit alle inzendingen worden de winnaars geloot. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Daarnaast vermelden we de uitslag op onze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou ingevulde gegevens worden doorgestuurd naar de gesponsorde partij om een winnaar te kunnen trekken en de gewonnen prijs op te kunnen sturen.