Kijkje bij een collega

Heb jij een mooie professionele nagelstudio? En wil je jouw collega’s graag inspireren door jouw studio en jouw verhaal met hen te delen? Meld je dan aan bij de redactie van Nail Design Magazine.

 

Je geeft in je aanmelding aan waarom jij denkt dat juist jouw nagelstudio het verdient om gezien te worden door je collega’s. De redactie bekijkt alle inzendingen en kiest hieruit die inzendingen waar zij een artikel over wil gaan maken.

 

Zit je bij de geselecteerde inzendingen dan neemt de redactie contact met je op voor een telefonisch interview en een virtueel bezoek aan jouw nagelstudio. We vragen je dan ook om een aantal foto’s van je nagelstudio, van jezelf en eventueel van je werk in te sturen. Deze foto’s moeten van een dusdanige kwaliteit zijn dat we ze kunnen afdrukken in het tijdschrift.

 

Zo kun je dus zomaar met jouw nagelstudio in Nail Design Magazine terecht komen. Natuurlijk krijg je de pdf’s van het artikel en gratis vijf extra tijdschriften waar jij in staat.

 

Hieronder zie je hoe een dergelijk artikel eruit kan komen te zien. Wil je je graag aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en wellicht neemt onze redactie contact met je op! 

 

Sta jij de volgende keer in Nail Design Magazine?

Inschrijfformulier rubriek Kijkje bij een collega