In dit nummer 03-2017

Meer energie

Voel jij het ook? Die extra energie die je krijgt van het steeds mooier en warmer wordende weer? Mensen op straat zijn veel vrolijker, de vogeltjes zijn alweer druk bezig hun nestjes te bouwen en de mooiste (zomer)designs op korte of lange tips zien we op de redactie voorbij komen. Al die positiviteit en frisse energie hebben we in het nieuwe nummer van Nail Design Magazine gestopt! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de artikelen en de prachtige cover waar de energie werkelijk vanaf spat!

 

Van diezelfde cover hebben we een praktische step-by-step gemaakt en alle stappen hebben we natuurlijk weer voor je gefilmd! De unieke en duidelijke video kun je via de Facebook-groep van abonnees ‘Nail Design Magazine Club’ bekijken. Heb je je nog niet aangemeld? Snel doen, want op deze besloten pagina exclusief voor abonnees vind je leuke aanbiedingen, bijzondere weetjes en andere zaken die je niet wilt missen. Wat je ook niet wilt missen, is het verslag van de nagelkampioenschappen mét de winnende foto’s en de terugblik op de vakbeurzen. Natuurlijk blikken we ook vooruit op de komende vakbeurs in Hardenberg en alle andere leuke nagelcompetities die gepland staan.

 

We haalden het al even aan, maar via deze weg willen we jullie een dikke dankjewel geven voor al die prachtige nageltips die naar de redactie worden gestuurd. Elke keer weer is het een feestje om de envelop te openen en te kijken welke kunstwerkjes ditmaal zijn gestuurd. In de Modespecial en op de pagina Nail Art Inspiratie zie je het resultaat daarvan! Wil jij jouw designs ook eens een podium geven? Reserveer dan een pagina in de zomereditie van onze trendbijlage Nail Art Magazine. In het magazine lees je precies wat je daarvoor moet doen en hoe het in zijn werk gaat.

 

Veel leesplezier!

Ontdek de trends van 2017

Nail Design Magazine verzamelde voor jou de hotste items van komend seizoen. Niet te missen is de trenchcoat als basisstuk in je garderobe, kakikleuren en verbouwde overhemden. Veel kleur, kleine bloemen, grote bloemen en andere exotische prints zien we ook helemaal terugkomen, tegenover de ultieme streep. Geript van parasols of geïnspireerd op Wall Street, strepen passen prima bij deze zomer! En denk je dat geel niet bij jouw past? Juist wel! Voor elke huidskleur is een passende tint geel. Of je nu gaat voor formeel of casual, wij zochten voor jou bijpassende accessoires en natuurlijk nagels!

Introductie

Het nieuwste innovatieve product van Gelish; Gelish Polygel werd op 24 februari tijdens een door Sofie Devlieger en haar team van ASAP Nails & Beauty strak georganiseerde Gelish VIP bijeenkomst in het Concertgebouw van Brugge als eerste in de wereld aan de wereld gepresenteerd. In een aantal verschillende sessies verdeeld over de dag werden in totaal ca. 450 enthousiaste nagelstylisten de ins- en outs van het nieuwe product getoond door o.a. Danny Haile de bedenker van het merk Gelish. De vernieuwing die Gelish PolyGel brengt leidde tot een ademloze stilte in de zaal. Pas nadat voor de aanwezige nagelstylisten duidelijk werd wat Gelish PolyGel kan betekenen in de dagelijkse praktijk, waren de uitroepen van verbazing en ongeloof niet van de lucht. Uiteraard was Nail Design Magazine aanwezig bij deze wereldintroductie van het meest innovatieve product sinds lange tijd.

Tips & Tricks

De schrijfster van de rubriek ‘10 Tips & Tricks’ leest uiteraard ook de andere artikelen in Nail Design Magazine en zeker ook de leuke columns van Esther en Sjaak. In de afgelopen editie vroeg Esther zich als stiletto-beginner af hoe je daar nu in het dagelijkse leven mee om gaat en of Nail Design Magazine wellicht een artikel met nail hacks voor stiletto eigenaren kon plaatsen. Dat laat stiletto-gevorderde Christine Roggeveen, die inmiddels al negen jaar fulltime stiletto nagels draagt, zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Dus Esther en uiteraard alle lezers van Nail Design Magazine, ga er maar voor zitten!

Kampioenschappen Brussel

Het was weer een kleurrijk gezicht bij het Belgisch Kampioenschap Nail Art, want de vele deelnemers hadden zich laten inspireren door grafische prints, opvallende neon-kleuren of licht en duisternis. Iedereen deed enorm zijn best om het beste resultaat neer te zetten en dat bleek ook wel uit de prachtige designs. De presentatie was het kampioenschap was ook dit jaar weer in handen van ex-Miss België Ellen Petri en haar collega Emmanuelle Deckers. Na tweeënhalf uur werd het verlossende eindsignaal gegeven en konden de deelnemers de wedstrijdvloer verlaten en werden de modellen gejureerd. Voor de spannende prijsuitreiking werden alle deelnemers samen met hun modellen gevraagd op het podium te komen. Een spannend moment, liet Ellen weten, want er waren heel wat prijzen te vergeven! Hier en daar vloeiden er uiteindelijk best wat traantjes van blijdschap en ontlading bij het in ontvangst nemen van de felbegeerde bekers. In Nail Design Magazine lees je wie dat waren!