In dit nummer 8-2020

Als een Feniks

 

Het is eindelijk zover, voor je ligt nummer 8. Je zult denken, nu pas nummer 8? Die is dan toch veel te laat. Ja, dat is het nummer zeker, en het is ook niet één van de dikste nummers die we ooit gemaakt hebben. Bovendien met een coverfoto uit een serie die we al eens gebruikt hebben. Ook bij ons is het gevolg van de Lockdowns en de gevolgen die dat heeft gehad voor onze branche nu wel zichtbaar aan het worden. Voor wat betreft de inhoud, deze is natuurlijk wel geactualiseerd en wat dat betreft had er ook nummer 1 of nummer 2 op kunnen staan. De nummering is meer een administratief gegeven dan dat het wat zegt over de inhoud. We hebben dus gekozen om het tijdschrift gewoon nummer 8 mee te geven. Nu jullie weer aan het werk mogen, kunnen wij ook weer verder, voor dit jaar is het dan ook de bedoeling om gewoon acht uitgaven te maken.

 

Terwijl ik dit schrijf zijn we ook al bezig met nummer 1, de huidige planning is om deze begin april digitaal te laten verschijnen, gevolgd door de papieren versie.

 

In deze uitgave vertelt Tracy Anne Shelverton je in Anatomie en Pathologie haar bevindingen over de gevolgen van lockdowns voor de nagels. Je maakt via een uitgebreid interview in de rubriek ervaring spreekt kennis met Aleksandra Koleva. Vicky helpt je op weg om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. De Nail Design Magazine Reader’s Choice Award verkiezingen hebben we wat verlengd dit jaar, je leest nu over de laatste nominatieronde in de opmaat naar de stemrondes voor de winnaars.

 

Verder natuurlijk nog step-by-steps van Froukje en Jolanda en op de inspiratie pagina’s leuke en mooie nailart gemaakt door lezers.

 

Ik hoop dat we nu eindelijk van de lockdowns af zijn en we onze maatschappij en samenleving weer zo kunnen inrichten als we dat graag willen. Zonder avondklokken, zonder mondkapjes maar met bezoekers en klanten. Een ware herrijzenis van alles wat ons tot mens maakt en wat ons volk tot Nederlanders maakt. Open en vrij met respect en waardering voor elkaar!

 

Veel leesplezier,

 

 

 

Jeroen de Blaauw

Directeur/Uitgever

Anatomie en Pathologie

Lockdown nagels, wat is de schade?

De eerste lockdown in maart 2020 was iets totaal nieuws voor onze samenleving. Echt voorbereid was dan ook niemand, zeker niet de klanten van de nagelstudio die allemaal nog een afspraak hadden staan. Tracy Anne Shelverton heeft puur uit interesse een facebook pagina aangemaakt om de gevolgen van de lockdown(s) en dus daarmee het gebrek aan verzorging van onze handen en nagels beter inzichtelijk te krijgen. Nu de tweede lockdown inmiddels voor nagelstudio’s weer opgeheven is deelt zij haar bevindingen met Nail Design Magazine.

 

Nail Art Inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 2 is Lente.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op deze pagina voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 9 april 2021 je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het derde nummer van 2021 half mei bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Nature!

 

 

 

Bedrijfsvoering

Tips voor goed ondernemerschap

Eigenlijk kan je voor alles naar school gaan. Voor elk vak bestaat wel een cursus die je kan volgen. Maar voor ondernemen bestaat dat niet. Er bestaat in mijn ogen ook niet zoiets als een goede ondernemer en een slechte ondernemer. Het is niet omdat jouw zaak maar traag groeit dat je een slechte ondernemer bent. En het is niet omdat je in één jaar een miljoen euro verdiend hebt dat je een goede ondernemer bent.

 

 

Nail Design Magazine

salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van de covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast voor je 'ingelijst', zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. Als set van 12 stuks voor € 72,60 als een set van 6 stuks naar keuze € 54,00 of per stuk voor € 12,50.