Over ons

Nail Design Magazine; het leukste, dikste en voordeligste vakblad voor nagelstylisten in Nederland en België! We weten precies wat er speelt in de nagelbranche en houden jou daarvan op de hoogte.

In Nail Design Magazine lees je onder andere:

  • Het laatste nieuws
  • Alles over de trends van nu
  • Unieke step-by-steps
  • Interviews met (beroemde) nagelstylistes
  • Info over bedrijfsvoering
  • Juridisch advies
  • Nail art inspiratie
  • Tips voor je financiën
  • Slimme, simpele en effectieve marketing


En nog véél meer! Nail Design Magazine verschijnt acht keer per jaar.

PLUS: Nail Art Magazine
Twee keer per jaar kun je als abonnee extra inspiratie opdoen met het Nail Art Magazine, vol mooie designs. Daarbij vind je in iedere editie van Nail Design Magazine de rubriek ‘Nail art-inspiratie’: twee pagina’s vol nail art die jij kunt insturen!

Actief vakblad
Daarnaast organiseren we als actief vakblad op alle Nederlandse vakbeurzen de branchepleinen voor nagelverzorging, met gratis workshops en demo's. Ook op het gebied van trends blijven we voorop lopen, dankzij onze contacten in de branche in Nederland, België en de rest van de wereld.

Net een beetje extra
Wij willen je graag nét dat beetje extra meegeven om je vak nog leuker en uitdagender te maken. Zo kun jij door het lezen van onze artikelen een nog betere nagelstylist en ondernemer worden.

Tip: Bekijk ook zeker onze unieke filmpjes van de step-by-steps. Achterin ieder blad vind je de code om kans te maken op de Mail & Win, dus vul 'm snel in!

Voordelig abonnement
Heb je nog geen abonnement? Ga dan naar de pagina Abonneren en blijf voor zo’n
€ 0,80 per week op de hoogte van alles wat er op jouw vakgebied gebeurt. Als abonnee krijg je bovendien twee keer per jaar het unieke Nail Art Magazine, met 20 pagina's inspirerende designs!


Adverteren
Wil je graag  adverteren in dit glossy vaktijdschrift met een brede kring trouwe lezers? Kijk hier voor de verrassend voordelige tarieven.

Je eigen pagina in Nail Art Magazine!
Vanaf dit jaar kun je je eigen pagina in Nail Art Magazine reserveren. Laat jouw kunstwerkjes schitteren in je favoriete vakblad, vertel iets over jezelf, je studio en de methodes die je gebruikt en bouw een mooie, tastbare portfolio op.

Zo werkt het
Stuur ongeveer 30 tips met jouw mooiste creaties op. Verzin je eigen thema of laat zien dat je van alle markten thuis bent; het mag allemaal. De redactie van Nail Design Magazine laat je designs professioneel fotograferen en opmaken op jouw eigen pagina. Op die pagina kan ook een foto van jou en/of je studio, je bedrijfslogo en interessante info over jou. Je krijgt een proef om te checken of alles naar jouw zin is opgemaakt. Na verschijning ontvang je van ons 10 extra exemplaren van Nail Art Magazine om uit te delen aan je fans!

Interesse?
Als abonnee koop je voor € 100,00 je eigen pagina in Nail Art Magazine. Voor niet-abonnees kost een eigen pagina € 500,00. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Voor meer informatie neem je contact op via sales@naildesign-magazine.nl of via telefoonnummer +31 (0) 6-81410089.