Abonnement

Wil je geen enkel nummer van Nail Design Magazine missen? Neem dan snel een abonnement!

Heb je al een abonnement op Nail Design Magazine en wil je dat omzetten naar een abonnement met verzamelband? Vink dan in het veld abonnement/proefnummer 'verzamelband' aan en vul je gegevens in. De verzamelbanden zijn ook los verkrijgbaar.

 

Proefnummer
Wil je het blad liever eerst een keer op papier doorlezen? Vraag dan vrijblijvend een papieren proefnummer aan! Een proefnummer kost € 15,50 exclusief 9% BTW en inclusief verzendkosten. Besluit je later een abonnement te nemen dan krijg je een extra korting van € 10,00 exclusief 9% BTW.

 

Liever eerst digitaal lezen? Vraag dan nu voor € 11,00 exclusief 9% BTW en inclusief handling een digitaal proefnummer van Nail Design Magazine aan! Neem je daarna een abonnement? Dan krijg je € 5,50 exclusief 9% BTW terug als korting. 

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia Neuhaus van de afdeling Klantenservice. Tijdens kantooruren (09.30 uur - 18.00 uur) zijn we bereikbaar via tel. +31(0)36 - 525 68 53. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.
Het e-mailadres is: abonnementen@naildesign-magazine.nl.

Abonnementsvormen

Eerste jaar Daarna
8x Nail Design Magazine
2x Nail Art Magazine 59,00* 81,00*
8x Nail Design Magazine
2x Nail Art Magazine
1x Handige verzamelband 79,50* 97,00*
Per 2 jaar
16 Nail Design Magazine
4x Nail Art Magazine 118,00*
Per 2 jaar
16x Nail Design Magazine
4x Nail Art Magazine
2x Handige verzamelband 159,00*
Per stuk Verzendkosten
1x Verzamelband Nederland 13,50 7,00
Verzamelband Belgie 13,50 9,00
Per stuk
1x Los nummer/voorgaande nummers** 15,00

Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.
*Verzendtoeslag voor België € 8,00 per jaar. Overige landen op aanvraag.

** Abonnees krijgen 50% korting op nabestelling van voorgaande nummers.

Opzegging abonnement

Dat we je als abonnee kwijtraken vinden we natuurlijk heel erg jammer. Misschien dat we je nog kunnen overhalen om te blijven? Wist je dat we een permanente korting geven aan abonnees die een 2 jaar abonnement afsluiten? En wist je ook dat je een jaarabonnement in vier of twaalf termijnen kunt betalen? En als abonnee heb je natuurlijk de mogelijkheid om bepaalde onderwerpen aan te dragen waar we aandacht aan kunnen besteden.

Maar als je dan toch echt wilt opzeggen, dan hebben we dat eenvoudig voor je gemaakt. Via onderstaande link kom je in het opzegformulier. Nadat je deze ingevuld en verzonden hebt, krijg je van ons binnen 5 werkdagen een schriftelijke bevestiging per e-mail. Heb je reeds een verlengingsfactuur gehad dan heb je over het algemeen nog de mogelijkheid om op te zeggen tot 30 dagen na de factuurdatum. Ben je later dan verwerken we je opzegging per eerstvolgende mogelijkheid. In de praktijk zul je dan nog een jaar Nail Design Magazine blijven ontvangen.

 

Wellicht dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen als abonnee? Voor nu bedankt dat je ons tijdschrift als abonnee hebt willen ontvangen!