In dit nummer 08-2017

Nieuw en afgerond

2017 was een jaar met weer eens echt nieuwe en innovatieve producten. Een jaar waar om ons heen ook veel veranderd en gebeurd is. Maar ook een jaar waar we
eindelijk economische crisis en pessimisme achter ons kunnen laten en weer vol goede moed kunnen beginnen aan een nieuw jaar.

In deze laatste Nail Design Magazine van dit jaar een explosie van feestelijke nagels op de Nail Art Inspiratie pagina’s. Nog een cadeautje nodig voor je klanten? Kijk eens in de special en wellicht doe je er een idee op. Nieuwe technieken leren of juist je oude vaardigheden opfrissen? In Goed om te weten lees je er meer over.
Een prachtig met de hand gemaakt nail art van meervoudig kampioene Anna Willems inspireert je vast extra tijdens de koude wintermaanden. In onze rubriek oogstyling zie je in een step-by-step een nieuwe techniek uitgelegd. Verder natuurlijk weer verschillende tips hoe jij je bedrijfsvoering kunt verbeteren. Daarnaast gaat ook de laatste ronde in van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2017 in. Laat je stem horen!

Namens het team van Nail Design Magazine hele fijne kerstdagen en een gezond en vooral gelukkig nieuw jaar!

Tips & Tricks

Het maken van een goede merkkeuze.
Je werkt misschien al jaren met hetzelfde merk of juist sinds kort, omdat je net een opleiding tot nagelstylist hebt gevolgd. Misschien ben je niet helemaal tevreden over het merk waar je mee werkt of wil je gewoon weten wat er nog meer verkrijgbaar is op de markt. Maar hoe weet je nu welk merk je moet kiezen?
Nail Design Magazine geeft je tien tips & tricks om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Fiscus & Financiën

Eindejaarstips

Zoals ieder jaar is het behalve heel druk in december ook de maand waarin je de laatste zaken voor je belastingaangifte vast kunt voorbereiden.

Nail Design Magazine geeft je wat tips waar je op moet letten.

Bedrijfsvoering

Tips voor een succesvol 2018.
Een nieuw jaar, een nieuwe frisse start. Elk jaar opnieuw maken we goede voornemens. Van persoonlijke
doelen zoals stoppen met roken, tot zakelijke doelen als het verkopen van meer producten. Een nieuw jaar is
het ideale moment om even terug te kijken op de afgelopen periode en de bladzijde om te slaan, klaar voor
het maken van een nieuw jaar.

Readers'
Choice Award

De inzendingen voor de Readers' Choice Award gaan door. In deze editie zijn we alweer beland bij de laatste ronde van de Readers’ Choice Award Benelux.
Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In negen verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste product. In deze editie vind je weer nieuwe inzendingen voor de nominaties.