WINNAARS Readers' Choice Award 2021

Winnaars 'Nail Design Magazine Readers' Choice Awards Benelux 2021' bekend!

 

Deze maand heeft Nail Design Magazine de winnaars van de' Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2021' een bezoek gebracht en zijn de Awards persoonlijk door de directeur uitgever van Nail Design Magazine, Jeroen de Blaauw, uitgereikt aan de winnaars!

 

De Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2021 viert dit jaar haar eerste lustrum! Het is namelijk de vijfde keer dat Nail Design Magazine deze awards heeft georganiseerd.

 

Maar dat is niet het enige feestje, ook Sofie Devlieger van ASAP Nails & Beauty mag zich voor de vijfde keer Overall Winnaar Benelux noemen! Dit jaar heeft het product Abstract; Brush N’ Color Mokihana de meeste stemmen gekregen van de lezers van Nail Design Magazine. ASAP Nails & Beauty sleepte dit keer, vooral in België, maar liefst 11 prijzen in de wacht!

 

 


Nailit Products was vooral in Nederland favoriet en wij mochten José Lie-A-Njoek niet minder dan zeven Awards overhandigen, waaronder het meest innovatieve product Nederland voor de Refill Bags en het meest favoriete product in de categorie gellak met de 'just Nailit' Gel Polish.


De Dadi’Oil en Dadi’Lotion van Famous Names Products mogen natuurlijk ook niet ontbreken! De inspanning van Tracy Anne Shelverton van Gorge Nails is opnieuw bekroond met twee mooie Awards, waarbij de Dadi'Oil voor het vijfde jaar op rij als meest favoriete product voor de verzorging van de natuurlijke nagel in Nederland is gekozen!

 


En..last but zeker not least..Ruth Deruddere van Monai mocht met de Buttercream Snowshoe for two van Light Elegance de prijs voor het meest favoriete Colorgel product België in ontvangst nemen!

 

De overall Benelux Award voor het meest favoriete product volgens de lezers van Nail Design Magazine 2021 is geworden:

Abstract®; Brush N'Color Mokihana, van ASAP Nails & Beauty!

Alle enthousiaste lezers van Nail Design Magazine: bedankt voor het uitbrengen van jullie stem!

De beschikbare categorieën voor 2021 waren:

 

Meest favoriete...
1. traditionele acryl product
2. traditionele gel product
3. acrylgel product
4. gellak product
5. innovatieve product
6. colorgel product
7. coloracryl product
8. product voor verzorging van de natuurlijke nagel
9. nail art product
10. handverzorgingsproduct


Ook meedoen in 2022?

 

In 2022 organiseert Nail Design Magazine voor de zesde keer de Readers' Choice Awards Benelux. Wil jij ook jouw product(en) laten nomineren? Download de Algemene Voorwaarden en misschien staat jouw product hier volgend jaar!

 

Goed om te weten: door de ontwikkelingen van de laatste jaren zullen wij voor 2022 de categorieën iets aanpassen. De 10 categorieën voor 2022 zijn als volgt:

 

Meest favoriete…

1.         traditionele acryl/coloracryl product
2.         traditionele gel/colorgel product
3.         acrylgel product
4.         gellak product
5.         rubberbase product
6.         tip/sjabloon product
7.         innovatieve product
8.         product voor verzorging van de natuurlijke nagel
9.         nail art product
10.       handverzorgingsproduct/handmasker

 

Algemene Voorwaarden Readers Choice Award 2022
PDF – 274,1 KB 191 downloads