In dit nummer 1-2021

Magere worst!

 

Terwijl we waarschijnlijk allemaal een stille hoop hadden dat we 2021 op een enigszins normale wijze konden gaan oppakken is dit ijdel gebleken. Nog steeds heeft de branche in België te kampen met een complete sluiting, in Nederland zijn we weer gedeeltelijk open en kan er voorzichtig weer een begin gemaakt worden met de wederopbouw voor zover dat niet te laat is. Regeringen in zowel Nederland als België zijn inmiddels expert in het vertellen van selectieve waarheden en het voorhouden van een (magere) worst. Maar hoop doet leven, dus laten we ons vasthouden aan de gedachte van een fijne zomer. Met in ieder geval weer mogelijkheden om mooie step-by-steps voor jullie te kunnen opnemen. Ik mis ze eigenlijk best wel.

 

In dit nummer vertelt Vicky Vermeiren je hoe je je communicatiestroom kunt verbeteren met WhatsApp Business. Tracy Anne trapt in Natuurlijke Nagel met het onderwerp mannen af, waar we door het jaar heen nog verder aandacht aan zullen besteden. Ook is de Top 3 bekend van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award en worden nu de laatste beslissende stemmen geteld. Alina Hoyo hebben we gevraagd wat zij vindt van de trend met Press-ons. In Ervaring spreekt komt Sharon Schmitz aan het woord. Verder verschillende nail art van Jolanda van de Ven – Jongbloed, Froukje Groenendijk en Aleksandra Koleva. Vanaf het volgende nummer hebben we ook een nieuwe redacteur die handen en voeten verbind.

 

Wil jij ook een eigen pagina in Nail Art Magazine, kijk dan gauw bij Mail & Win, wellicht win jij wel een eigen pagina?

 

Ondanks de moeilijke tijd toch een leuke uitgave alles bij elkaar!

 

Veel leesplezier weer,

 

 

Jeroen de Blaauw

Bedrijfsvoering

Maak jij al gebruik van WhatsApp Business

Ken je dat, klanten sturen je via alle kanalen berichtjes. Via messenger, instagram, WhatsApp etc… Vaak lees je deze berichtjes snel tussendoor en vergeet je later te antwoorden. Heel vervelend voor de afzender van het bericht, en ook voor jou, je verliest veel tijd zonder dat het je iets opbrengt. Toch is deze manier van communicatie ondertussen zo ingeburgerd dat klanten er maar al te graag gebruik van maken. Want een berichtje is veel handiger en sneller dan te moeten bellen tijdens de openingsuren of een ‘logge’ e-mail te sturen. Voor Nail Design Magazine maakte Vicky een stap voor stap uitleg hoe je de berichtenstroom in goede banen kunt leiden.

 

Natuurlijke nagel

Mannen

Mannennagels, zijn zij hetzelfde als bij vrouwen? Of zitten er toch verschillen in? Hoe ga jij om met deze doelgroep die de helft van de wereldbevolking uitmaakt, doe je er helemaal niks mee? Of heb je juist veel mannen in je nagelstudio? In dit artikel in Nail Design Magazine gaat Tracy Anne in op een paar dingen waar je met mannen als klant tegenaan loopt.

 

 

Ervaring spreekt

Sharon Schmitz

She Nails nagelproducten

Dit keer ging de redactie van Nail Design Magazine, benieuwd naar haar verhaal, in gesprek met Sharon Schmitz van She Nails nagelproducten. Sharon is pas eind 20 en woont samen met haar vriend en twee hondjes in het Limburgse Herkenbosch, een fraai kerkdorp niet ver van de Duitse grens. Als zij in haar vrije tijd niet met nagels bezig is dan gaat ze graag wandelen in de bossen met haar twee ‘prettig gestoorde’ Jack Russels.

 

 

Nail Design Magazine

salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van de covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast voor je 'ingelijst', zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. Als set van 12 stuks voor € 72,60 als een set van 6 stuks naar keuze € 54,00 of per stuk voor € 12,50.