In dit nummer 05-2017

Nog steeds een beetje zomer...

Terwijl de een alweer begonnen is aan de dagelijkse dingen, met soms nog een snipperdag bij de barbecue, zijn anderen nog lekker op vakantie. Wij hoorden bij de eerste groep en hebben met veel plezier dit nog zomerse nummer voor jullie gemaakt. Al met al is het een gevarieerd nummer geworden, met een schitterende zomerse step-by-step van topstyliste Vera Langeslag. Tips hoe je nail art kunt verkopen, maar ook een minder leuk onderwerp als acrylaatallergie wordt behandeld. Vooral hoe je dit kunt voorkomen. Daarnaast geeft Saida Kouwenhoven ons een kijkje in haar nagelstudio. En nog veel meer!

Het belooft een spannend, intrigerend en uitdagend najaar te worden voor de nagelmarkt, wij zitten er bovenop en blijven je zoals altijd met veel plezier informeren over alle ontwikkelingen!

Namens het team van Nail Design Magazine wensen we je een heel fijne nazomer!

Nail art producten

Eind augustus zijn er vaak nog volop prachtige zonnige dagen en roodgloeiende zonsondergangen. Een erg mooie periode voor het maken van eindeloze nazomerse nail art designs op vele soorten, maten en kleuren nagels. Als nagelstylist weet je als geen ander dat je door het grote aanbod en de diversiteit soms door de bomen het bos niet meer ziet. Geen paniek, we hopen je keuze met deze selectie iets makkelijker te maken.

Voorpret festival-beurs

Columniste Esther vertelt in dit nummer onder andere;

Het einde van de zomervakantie nadert.... Tenminste, voor de meeste mensen met schoolgaande kinderen.
Voor mij is de vakantie altijd een tijd om weer op te laden, nieuwe dingen te bedenken. Juist het feit dat je even niet met werk bezig bent, zorgt vaak voor de meest verrassende ideeën. Hebben jullie dat ook?

Goed om te weten

Je hebt er vast wel eens van gehoord: acrylaatallergie. Maar wat is dit nu precies? Kun je dit alleen van acryl krijgen of ook van gel? En hoe ontstaat het dan? Kun je er nog wat aan doen als je eenmaal allergisch bent voor acrylaten? Nail Design Magazine helpt je op weg door antwoord te geven op al deze vragen.

Nail art magazine

Als abonnee van Nail Design Magazine kun je een eigen pagina reserveren in Nail Art Magazine, de trendbijlage van Nail Design Magazine die twee keer per jaar verschijnt. Je vindt hem bij deze editie. Laat jouw kunstwerkjes schitteren in je favoriete vakblad!