In dit nummer 06-2017

Het kleuren seizoen

Het korter worden van de dagen, het dalen van de temperatuur, de jas weer uit de kast en op zoek naar een paraplu. Het is inmiddels alweer herfst. De herfst kent eigenlijk een soort van tegenstelling, waar het buiten steeds grauwer wordt door de bladverliezende bomen en de kortere dagen, is het in de beautywereld een parade van kleuren. In de herfst worden zoals ieder jaar weer volop nieuwe kleuren gelanceerd voor het seizoen dat gaat komen. In iedere - voor mode enigszins relevante - stad vinden uitgebreide modeshows plaats. Modeshows overal en nieuwe creaties om je heen.

Dit nummer zit weer vol met allerlei soorten nieuws en informatie. Bijvoorbeeld over oogstyling.  In deze uitgave zie je een uitgebreide step-by-step en in de komende nummers ga je nog veel meer lezen over deze nieuwe tak van sport.

Heel veel leesplezier en wellicht tot ziens op één van de komende vakbeurzen!

Modespecial

Najaarstrends 2017 - Dit najaar zochten we weer de meest trendy looks voor je op voor het komend seizoen. Wat je ook in je garderobe hebt, iets in rood, stoer, vintage of met bloemen mag absoluut niet ontbreken!

Readers' Choice Award

Zoals je inmiddels wellicht weet is de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In negen verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste product. In deze editie vind je alweer de derde ronde inzendingen voor deze nominaties.

Tips & Tricks

Als nagelstylist is een juiste werkhouding heel belangrijk. Je wilt je vak tenslotte nog jaren kunnen uitoefenen zonder last te krijgen van allemaal werkgerelateerde kwaaltjes die, als je niet uitkijkt, ervoor kunnen zorgen dat je moet stoppen met het vak. Kortom, het is belangrijk eens stil te staan bij een juiste werkhouding. Nail Design Magazine geeft 10 tips & tricks die je kunnen helpen je werkhouding te verbeteren.

Natuurlijke nagel

Je gebruikt de beste producten en applicatietechnieken, maar toch hecht het product niet goed aan de natuurlijke nagel. Hoe kan dit? Er is maar één antwoord mogelijk op deze vraag: de natuurlijke nagel is niet grondig genoeg voorbereid! Tracy Anne Shelverton legt uit hoe dit werkt.