In dit nummer 01-2019

Een nieuw begin

 

Nu de kerstboom weer de deur uit is, de oliebollen achter de rug en de calorieënteller weer uit de kast weten we dat het nieuwe jaar echt begonnen is. Een nieuw jaar voelt toch vaak als een frisse start waarbij je sommige dingen kunt resetten of veranderen. En ook alweer het eerste nummer van Nail Design Magazine van 2019, een jubileumjaar. Het is inmiddels alweer ruim tien jaar geleden dat het idee voor Nail Design Magazine geboren werd met een erg smakelijke lunch en een glas wijn. En het is bijna tien jaar geleden dat het eerste nummer verscheen. Dit gaan we natuurlijk vieren!

 

In dit eerste nummer hebben we weer verschillende artikelen voor je in petto, een schitterende step-by-step met modieuze panterprint, afkomstig uit Frankrijk, gemaakt door Kristie Jauvais. In Goed om te Weten komen de UV-lampen aan bod, in dit deel haken we nog weer even in op de theorie rondom dit onmisbare gereedschap. In Natuurlijke Nagel gaat het over falangen, wat dat zijn? Je weet er alles van als je het artikel gelezen hebt.

Jullie, onze lezers, hebben massaal gestemd voor de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2018, de laatste bepalende ronde gaat nu van start. Nog niet gestemd? Doe dit dan alsnog op de top 3 producten per categorie. In Bedrijfsvoering geeft Vicky Vermeiren je mee hoe je meer tijd kunt overhouden en toch meer gedaan krijgt. In Ervaring Spreekt komt Froukje Groenendijk aan het woord.

 

Ook het beurzenfestijn gaat weer van start, de aftrap is in Gorinchem met navolging in Brussel, Utrecht en Hasselt. Volop keuze.

 

 

Rest mij nog jullie veel leesplezier te wensen!

Readers' Choice Award

Het einde van nominatie 2019 nadert…

Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2018 is een award voor het meest favoriete product van de lezers van Nail Design Magazine. In tien verschillende categorieën dingen genomineerde producten mee naar de prijs van beste product. We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de allerlaatste stemronde voor de 2018 versie van de award. In deze laatste stemronde van begin 2019 kan alleen nog maar een keuze worden gemaakt uit de top drie van iedere categorie per land. Bezoek de website of scan de QR-code en breng alsnog je stem uit op een van de genomineerde producten binnen de gemaakte top 3. Wacht hier niet te lang mee, want de stemrondes sluiten definitief op 31 januari om 12.00 uur. Wees er dus nog snel bij!

Nail Art Inspiratie

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Midden in de winter zijn de kleuren helder en fris, passend bij de verste start van een nieuw jaar.

Uitkijkend naar de lente vieren we al snel Valentijnsdag. Nieuwe liefde in roze en rood! Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen. Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 3 is Lente. Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt. Stuur uiterlijk 1 februari je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het vierde nummer eind maart bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op de zomer!

 

 

Bedrijfsvoering

Zeg nee

Je bent geen superheld!

 

Het nieuwe jaar dat net van start is gegaan gaat vaak gepaard met goede voornemens. De een wil graag wat kilo’s kwijt en een gezondere levensstijl, de ander wil misschien z’n zaak verder uitbouwen en die ene grote droom najagen.

Wanneer ik tijdens een coachinggesprek vraag wat de saloneigenaar in kwestie graag zou willen veranderen komt productiviteit vaak naar voren. Ze willen minder chaos (in hun hoofd en op hun werkplek) en liefst ook wat meer tijd overhouden. Is dit ook een van jouw goede voornemens? Lees dan zeker verder!

 

Step-by-Step Nail Art

Luipaard op chique

 

Al jaren zijn dierenprints niet meer uit het modebeeld weg te denken. Je komt deze op veel manieren tegen,  subtiel in een sieraad, of als eyecatcher in een bijvoorbeeld een jas. Kristie heeft zich voor deze step-by-step in Nail Design Magazine laten inspireren door een classy luipaard op chique. Design nagels die eigenlijk bij geen enkele gelegenheid of outfit misstaan. Kijk mee met Kristie hoe ze deze prachtige creatie tot stand brengt.